torsdag 13 september 2012

Fullt upp med roliga saker

September är verkligen en intensiv månad. Iallafall detta år. Det är, förutom några lopp, många olika jobbrelaterade grejer som händer. Idag har jag exempelvis varit iväg och kört Amy training på en arbetsplats. De hade friskvårdsdag idag och hela tolv personer vågade sig på att testa något, för dem, nytt. Riktigt roligt var det! Jag har inte kört army på länge och upptäckte hur mycket jag saknar det. Dels att instruera men självklart också att själv delta. Nästan mer att delta själv eftersom det var flera år sedan jag sist hade möjlighet att göra det. Tyvärr finns inte tid till allt jag vill och detta är något jag prioriterat ned. Liksom cyklingsinstruerandet och styrketränandet på gym. Fast det sista saknar jag inte för jag har nästan allt jag behöver hemma.Dagens kvällsfika har inget med inlägget att göra, men var så god att den fick vara med ändå. Yogite med smak av afrikanska kryddor och supergott färskt köpebröd.

Nåväl. Jag hade roliga två timmar trots att det inte blev mycket träning att tala om för min del. Det blir sällan det när jag instruerar, särskilt inte när det är 'nybörjare' som jag behöver korrigera mer än rutinerade deltagare. Teknik är viktigt för mig. Så inte mycket träningsvärk för mig att vänta. Däremot har jag redan träningsvärk efter diverse bålrotationer jag körde igår. Att något som känns så lätt vid utförandet kan kännas så mycket dagen efter... Deltagarna kommer förmodligen ha ont lite här och där imorgon dock. De kämpade på väldigt bra och jag hoppas de hade lika roligt som jag.


- Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

mary sa...

de såg lite utmattade ut efteråt! Du lyckades bra! =)

Johanna sa...

Skoj med många roliga projekt! Och jag är säker på att deltagarna hade roligt, det ÄR ju skoj med army!

Jenny sa...

KUl med en massa skoj!

Jonna sa...

du verkar vara en bra instruktör! jag tycker det är skitjobbigt med instruktörer som är mer fokuserade på att träna själva än att hjälpa deltagarna att träna och göra rätt, få till tekniken osv.

Västgötskan sa...

Just bålrotationer (men även balansövningar över lag) som känns löjligt lätta, kan ge grym träningsvärk. :-)

Ingmarie sa...

Jag är säker på att de hade roligare!Kan du inte börja köra så jag också får vara med? :-)