torsdag 6 september 2012

Att vara envis är inte alltid så bra

 
Inga övningar, bara poserande. Ytterst koncentrerat...
 
Imorse kände jag mig kry och fit for fight. Sömn gör underverk tänkte jag både en och två gånger. Sedan sprang jag. Dock lugnt och fint för att liksom testa. Det gick bra. Sömn är bra grejer. Sedan jobbade jag en halv dag. Och sprang hem. Försök till progressivt tempopass, men nja, det gick väl sådär ärligt talat. Visst, motvind och ryggsäck och bara fem timmar sedan senaste (om än lugna) pass, men ändå. Segt. Det passar ju utmärkt med vilodag imorgon då, precis som planerat, tänkte jag då. Sedan hämtade jag Sixten och njöt av att umgås med honom en hel eftermiddag och kväll. Därefter blev jag trött, så fasligt trött. Men jag hade ju bestämt att jag skulle styrketräna lite idag. Det som jag (än en gång) slarvat så mycket med. Sixten somnade, jag började. Lite motvilligt. Jag var trött. Jag blev svettig. Jag kände mig sämre. Skit. Dumma jag tänkte jag då. Det blir bra med vilodag imorgon. Har jag otur blir det fler en en dag. Ovärt.

5 kommentarer:

Livskraft sa...

Hoppas det räcker med en vilodag, sjuk känns onödigt att bli.

Unknown sa...

Men inte förkylning hos dig också! Krya på dig!!

Jonna sa...

nääää vad tråkigt! Jag hoppas att du repar dig fortate än fortast!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Buhu! Hoppas, hoppas att det inte blir något. Kunde du ses på måndag?
Jag messar dig!
Krya nu!

mammaspring.com sa...

Hoppas, hoppas du inte blir sjuk!!