måndag 3 september 2012

Speedjobba, speedblogga, speedskor.

Ledig måndag idag. Fast jag har speedjobbat lite med en krönika nu medan Sixten sover middag. Tänka sig att en liten bloggstund (förhoppningsvis) hinns med också.

 

Jag är sliten i vaderna. Stackars, stackars vader. Och tyvärr lite öm i vänster hälsena, men det beror förmodligen (och förhoppningsvis) på just stela och slitna vader. Men att sluta slarva med tåhävningarna är kanske på sin plats. Jag vet inte riktigt varför vaderna fick jobba så mycket, för även om jag sprang ganska snabbt i lördags sprang jag väl ungefär som jag brukar när jag springer ganska snabbt. Kanske håller de älskade Hyperspeedskorna redan på att ta slut? Men i vilket fall. Smart som jag är (?) fattade jag ju att något långpass inte skulle funka igår. Det var jag lite för sliten för. Men envis och dum som jag är gav jag mig ändå ut på en lite längre lättdistans. 16,5km... OSMART. En kort återhämtningsjogg hade nog suttit bättre.

Jaja. Ibland vill man för mycket. Som straff får jag väl låta benen vila sig idag istället då. Och lyxa med Body Balance. Det kommer verkligen sitta fint en dag som denna. Visserligen får låren jobba en hel del i krigarlåten, men vaderna klarar sig lite bättre. Fast de nedåtgående hundarna kommer nog kännas... Håll en tumme för samma sköna flow som förra veckan!

4 kommentarer:

Jonna sa...

buuu för arga vader! Det vill vi inte ha!

Carina sa...

Ta hand om vaderna!! Ge dom lite extra massage, det är dom värda!

Västgötskan sa...

Knepigt det där hur hjärnan vill mer än kroppen ibland... Och vissa dagar är det HELT tvärtom. Kroppen orkar, men det tar verkligen emot innan man kör igång..

Hoppas Balancen var skön! :-)

Löpning & Livet sa...

Jonna: arga vader är jättedumt :(

Carina: ska bli!

Västgötskan: Balancen var super!