onsdag 19 september 2012

Progressivt och helt ok

Dags att testa lite lätt fart idag. Jag tog springvänliga vagnen och en liten omväg till föris för att få en knapp kilometer extra. Lämnade av toddler och gav mig iväg. Progressiv distans, det vill säga successiv fartstegring. Jag brukar köra lite olika varianter här, men idag  började jag jättejättelångsamt och ökade successivt upp så att sista biten, ca 2km, gick runt tröskelfart. Och det kändes faktiskt rätt bra. Med bra menar jag då bra med transportkroppsmått mätt. Det är skillnad faktiskt. Varvade ner sista kilometrarna och är nu redo för en ny jobbdag. Ikväll tänkte jag köra styrka i TRXen. Det finns risk för att jag fuskar och hoppar över styrkan ibland. Jo faktiskt... Inte alls bra, för jag behöver verkligen den för att hålla. Så jag skriver det här. Så att jag inte kan smita undan liksom...

6 kommentarer:

Ann sa...

Så jäkla bra att outa grejer i bloggen så man inte kan maska lika lätt ;-). Precis så tänker jag när jag skriver att jag ska prestera 2000 meter x 3 idag...och nu skriver jag det visst här oxå så nu kommer jag verkligen inte undan!!
Ha en bra dag fining och kört hårt i trx:en i afton!
Kram!

Daniel sa...

Sådär gör jag också med min blogg ibland. Bra att få lite extra press så man brukar allvar ;) Lycka till med styrkan!

Tove sa...

Ok. Om du kör styrka ikväll så lovar jag att också göra det.

Anonym sa...

Det är det bästa; att skriva att man ska träna på bloggen. Då kommer man liksom inte undan. Hehe! :-D

Jonna sa...

Ja nu får du inte fuska! :) Inga tråkiga skadeperioder vill vi ha!

Ingmarie sa...

En riktig Kenyanare! Gött! Hur gick TRX;en