onsdag 12 september 2012

I-landsproblem
Ibland känns det som att jag har miljoner idéer men varken tid eller ork att genomföra dem. Det var bara det jag ville säga. I-landsproblem.


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, är det ett par röhnisch-tajts jag anar? De är så himla snygga!

Och angående tidsbristen. Jag brukar göra priolistor. En med saker som skall/måste genomföras, och i vilken ordning, samt en listan med saker jag VILL genomföra och som jag sedan genomför när tid finns.

anneliten sa...

Spara idéerna vet ja´! Du har många år framför dig.

Västgötskan sa...

Inte helt ovanligt med I-landsproblem. Men däremot kan de vara ganska trist att inte kunna genomföra det man vill ändå...

Jonna sa...

Ja hu... och ibland får man liksom höra att "ja men göööör det bara" om man yppar ngn idé eller dröm man har... det är inte alltid lätt!

Löpning & Livet sa...

Hanna: ja, tightsen är från Röhnisch. Vi fick bara in en av varje strl på jobbet så tur att jag hann köpa innan de tog slut :)

Anneliten: ja, jag lägger dem i en (låtsas)låda och plockar fram när tiden är här.

Västgötskas: ilandsproblem känns verkligen ytligt... Men någon gång!

Jonna: inte alltid så lätt men jag tänker att allt som händer har en mening och om det är meningen att jag ska genomföra idéerna kommer det visa sig framöver!

Ingmarie sa...

Nej det är inget i-landsproblem. Snarare ett lyxigt problem. Säger som Anneli. Spara dem! Du kommer att orka genomföra dem när det är dax. :-)

Johanna sa...

jag känner igen "problemet" och jag håller med andra här - skriv upp/ner lite stödord/tankar... vips får du en skvätt tid eller inspiration över och kan ta tag i nån rolig grej! :D