lördag 15 september 2012

Gnälligt

Idag är det halvmaradags och jag är så fruktansvärt opepp. Jag har varit trött om bara den hela veckan och därpå sovit för lite inatt. Delvis mitt eget fel, delvis inte. Jag förstår inte att det ska vara så himla svårt att se till att lägga sig i tid? Visserligen är timmarna på kvällarna få som det är, men jag måste börja offra en timme snart. Även om jag sover nästan sju timmar varje natt så är det uppenbarligen inte riktigt tillräckligt. Menmen. Bara att bita ihop och köra. Förmodligen kommer det gå hur bra som helst när det väl gäller. Det brukar det ju. Men det är ändå tråkigt att känna att förutsättningarna inte är på topp. Fast helt ärligt, är de någonsin det? Är det inte något slags skydd mot en eventuell dålig prestation att känna så? Inte alltid såklart, men i väldigt många fall? Äh, nu dricker jag kaffe och peppar igång lite!Ett icke-graciöst upphopp. Foto; Mary


9 kommentarer:

Johanna sa...

Ibland kan dåliga förutsättningar ge ännu bättre resultat eftersom man släpper prestationsångesten. Jag hejar på dig!! Pepp pepp!

Fit-Eva sa...

I know the feeling! Du kommer persa, I know it :-)

Sara sa...

Peppa på och ha kul när du springer kommer det gå jättebra :)

Malin - Lite längre sa...

Ibland är det just de gångerna det går som bäst av nån konstig anledning. Hoppas det blir så för dig!

Helena sa...

Som vi konstaterade i veckan - ibland är det just när man är sådär opepp som det går bäst. Du kommer att susa runt banan när det väl är dags! LYCKA TILL!

LinaTriathlet sa...

Du är grym!! Jag hejar på dig!! Lycka till, njut och ha kul så kommer det gå superbra!!

Kicki (Kickiricki) sa...

Lycka till! Du kommer flyga fram! Skulle oxå varit där och sprungit om det inte var för halsen... :( ser fram emot att läsa din story om halvmaran efteråt ;)

Frida Börjesson sa...

Hejja!! Du kan inte påverka den uteblivna sömnen nu så fokusera på all bra förberedelse du gjort, och på vilket härligt löpväder vi får!

Säker på att kroppen ställer upp iallafall, du kan hämta igen det imorgon! LYCKA TILL!

PS. Skorna blev en halv strl större =) känns bra, vågar inte testa dem idag för har inte sprungit så mkt men tror de kan få vara med i gbg om ett halvår...

Unknown sa...

Heja heja! Håller med övriga, opepp kan funka rätt bra!