torsdag 20 september 2012

Rolig start
Idag började jag inte jobbdagen med spring (ja det ingår ju aldrig i jobbet i och för sig) men väl med att hålla en pressfrukost om träning vid graviditet. Eller ja, nu var ju min del i det hela inte den största, men iallafall. Duktiga barnmorskan och utbildaren Maria Wigbrant föreläste och så pratade jag lite kortkort om utrustning. Många välbekanta bloggansikten bland besökarna var det, riktigt roligt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Lät intressant! Ni är duktiga på det där i Sverige! Om jag någon gång lyckas med en trea ska jag kontakta dig om tips!

Anna (Orka mera) sa...

Typiskt bra start på en torsdag! Kul jobb du har :)

LinaTriathlet sa...

Låter riktigt skoj! :)

Snorkkis sa...

Ja vilket roligt jobb! Och vilken bra grej att ordna ett sådant event!

Jonna sa...

åh vad skoj! sådana där ggr vore det kul att bo i Sthlm! Såg dig skymta på en av Terese Alvéns bilder.

Löpning & Livet sa...

Ja jag gillar mitt jobb! :)

Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner sa...

Tack, det var riktigt bra! Tycker förresten att ni kunde ta in lite gravidträningskläder till ert sortiment, åtminstone typ en jacka och ett par tights. Tror du inte det skulle sälja bra? det tror jag!

Heja mamma! sa...

Älskar kompression! Skulle kunna bo i dem :)
Tror också ni Löplabbet skulle kunna satsa på gravidkläder.