tisdag 4 september 2012

En riktigt bra dag

Jag har haft en bra dag idag. Enda minuset är att jag träffat Sixten alldeles för lite, men det är väl bara att vänja sig. Och på torsdag slutar jag tidigt och får umgås med honom hela eftermiddagen och kvällen. Jag kommer ju hem så sent när jag slutar min vanliga tid och då är han så trött och behöver sova ganska omgående. Tur att vi har ett apr timmar ihop på morgonen iallafall.

Dagen började iallafall med ett givande möte på morgonen/förmiddagen. Därefter en dag med algom mycket att göra i butiken. Plus ett besök av en tjej som jag känner från tiden då jag bodde i stallet. Alltid roligt med sådana saker. Lite senare fick jag dessutom finbesök av självaste Jonna som är i stan ett par dagar. Det bra är att vi faktiskt kommer ses en sväng imorgon också. Då ska vi springa. Roligt roligt. Det är så mycket roliga saker som händer i veckan. Springdejter, luncher och (jobb)möten om olika kommande grejer. Jag gillar sånt!

1 kommentar:

Jonna sa...

Så himla bäst att få hjälp av dig! Ser mycket fram emot i eftermiddag, kram!