lördag 29 september 2012

2:34:05

Det blev faktiskt ett nytt pers trots allt. Inte med jättestor marginal, men med nästan 1,5min iallafall. Och jag är jättenöjd! Jag gick verkligen på känsla och pressade inte mer än sista kilometrarna, från efter Karins backe som kommer med 2km kvar. I början tog jag det jättelugnt men ändå svischade första milen förbi utan att jag riktigt hann fatta hur det gick till. Men tur att jag hade inställningen att ta de lugnt, annars hade jag blivit fruktansvärt frustrerad, irriterad och stressad första femman. Galet trångt! Jag blev stillastående flera gånger den första kilometern som gick på nästan 7min enligt min klocka... Nä, nu måste jag vila mig, men det kommer antagligen en längre berättelse imorn eller eventuellt ikväll. Vi får se. Tack för alla lyckönskningar!20 kommentarer:

Tove sa...

Starkt, mycket starkt! Grattis och ha världens skönaste kväll!

Sara sa...

Grattis! Vilket fint år du har haft :) Pers lite här och var vare sig det är på lopp utan känsla, iskalla marathon eller med avslappnad Lidingökänsla! Grymt starkt!

Snorkkis sa...

Fasen så strongt. Stort grattis!

Anna (Orka mera) sa...

Härligt jobbigt! Grymt att springa lugnt och fint på den tiden!! Du måste vara i kanonform!

Lisapisan sa...

Grattis till ännu ett fint pers!!

mammaspring.com sa...

Jätte stort grattis!!! Fin prestation!

Malin - Lite längre sa...

Lugnt å fint på den tiden? Grymt imponerande!

Löpning & Livet sa...

Tack!!

Ja, alltså det var ju inte så att jag joggade runt :) Jag sprang på rätt bra men inte så mycket att det kändes slirigt. Förutom sista milen och ffa sista 5 men där hade det nog kännts tufft även om jag joggat :)

Mia sa...

Grattis till pers och en bra tid! :-)

Ingmarie sa...

KRAAAAAAAM! Du är fantastisk!

Petra sa...

Grymt bra jobbat!! Grattis!

Lisa sa...

Du imponerar som vanligt! Stort grattis! Trevligt att ses innan start.

Fit-Eva sa...

Du är grym Andréa!
Grattis till nytt pb!

Kicki (Kickiricki) sa...

Grymt bra jobbat!!!! Grattis!

Annika/Resfredag sa...

Wow, vilken tid! Fantastiskt starkt jobbat!

Ann sa...

ÅH gudars så bra!! Grattis fina du!! Låter verkligen så himla skönt och härligt, du är så jäkla stark och trygg i din form liksom. Helt enkelt grymt!! Ser fram emot den längre versionen (min är rakt ingen rolig historia kan jag varna för ;-)...)!
Ha en ljuvligt skön söndag nu!!

Anonym sa...

Stort grattis till tiden!! Och tack för hjälpen i fredags :D

Löpning & Livet sa...

Stort tack igen alla snälla!

Jonna sa...

Grymt, så stark du är! Att springa och känna sig i sådant flow, utan att behöva pressa sig till bristningsgränsen. Så beskrev mitt resesällskap sitt lopp också. Lite sugen blir jag på att försöka något annat år, försöka få den känslan. Gillade ändå banan... GRATTIS! Och visst var det trångt, hu, aldrig varit med om maken!

Amanda sa...

Fint jobbat. Stort grattis!!!