tisdag 6 mars 2012

Inte så oväntat men trist ändå

Förkyld har jag blivit. Vaknade imorse med en oroväckande känsla i kroppen och mycket riktigt, ju längre dagen gick desto starkare tecken. Nu på kvällen är förkylningen ett faktum. Men inte särskilt oväntad. Jag har för det första börjat vistas i en miljö där jag träffar nya människor hela dagarna efter ett år av betydligt mindre av den varan. Därutöver har jag stressat en hel del och dessutom inte riktigt hunnit med att äta så mycket som jag borde om dagarna. När det är mycket att göra rusar tiden och jag känner oftast inte hur hungrig jag är förän långt senare. Jag måste klura ut hur jag på ett enkelt och snabbt sätt kan fylla på med energi reglebundet under eftermidagarna (då det oftast är som mest att göra). Matiga smothies som jag kan ta en slurk av då och då exempelvis. Kanske får investera i en stavmixer och en massa bra smoothieingredienser till jobbet. Det är ju enklare att dricka lite snabbt än att ta en tugga av något sådär mitt i språnget. Tål att tänkas på.Eller så anställer jag en personlig matlagare likt den på bilden ovan. Hur som Helst hoppas jag att förkylningen är av en snabbt övergående art och att jag är mitt vanliga jag om ett par dagar.

13 kommentarer:

Snorkkis sa...

Ah, segt. Jag är också icke-träningsbar just nu. Men som tur är det ju bara mars ännu. Krya på dig.

Mia sa...

Röstar på den personlige matlagaren - varje dag i veckan! :)

Fit-Eva sa...

Krya på dig Andy!

Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner sa...

Samma status här.... Sånt som går runt runt just nu, helt enkelt. Krya på dig!
PS: Alvar har samma spis, men den är fortfarande hos mormor då vi inte lyckats frakta hem den. Men han lagar jättegod mat när vi är hos mina föräldrar :)

Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner sa...

PS: min kollega blev både rörd och glad över vantarna+ mössan. En lyckad present. Tack för specialisthjälpen ;)

anneliten sa...

Jag känner igen det där. Idag åt jag lunch. På väg till spinningen som började 18 insåg jag att jag inte ätit något sedan 11.30... Inte bra.

Jenny sa...

Krya på dig snabbt nu! Smoothies är nog en bra idé! Lätt att ta i farten!

Carina sa...

Ja nu får du krya på dig. Det är så sjukt många som är förkylda nu! Det är ett under om man klarar sig, jag har haft mitt och hoppas på att slippa ett tag nu.

Krya på dig!

Ingmarie sa...

En påse med nötter och torkad frukt kanske? Enkelt och bra. :-)
Och jag fortsätter "tjata" om den där D-vitaminen...:-)
Krya på dig!

Johanna sa...

Personlig matlagare röstar jag också på! :)

...eller flytande mat då om det behöver vara i flykten liksom.

Krya på dig!!

Marre sa...

Krya å dig! Väntar också på att något ska bryta ut då det kittlas oroväckande i bröstet.... Personlig matlagare skulle jag absolut behöva! Du kanske kan förmedla tips här på din sida? :)

Livskraft sa...

Krya på dig, röstar på en personlig kock!

Löpning & Livet sa...

Stort tack för alla hälsningar, jag tror det hjälpte!