lördag 24 mars 2012

Den där tävlingen

Jo, det var ju dags att tävla imorgon. Första för säsongen och en liten koll på hur formen är. Det kan gå precis hur som helst. Förmodligen är det större chans att det går bra än att det går dåligt, men jag känner mig så ojämn så det är svårt att veta. Jag har varken några förväntningar, krav eller mål. Mer än att göra mitt bästa och prestera på just morgondagens topp. Och att ha kul. Så kul det nu går att ha på ett millopp. Men någonstnas försöka njuta av att jag är hel, frisk och stark och att jag kan springa ganska fort. När jag svär och flåsar som mest ska jag tänka på det. På hur priviligerad jag är som faktiskt kan.

Men innan dess väntar en tuff dag på jobbet. Lördag, löning, vårväder och nummerlappsutdelning för ovan nämnda tävling betyder massor av folk. Mycket att göra. Roligt såklart, men ganska tufft. En liten förberedelse inför morgondagen. Jag tar sikte på mål och tar mig dit på bästa sätt. Hoppas du får en fin lördag du också.

12 kommentarer:

anneliten sa...

Underbart väder verkar det bli på den där tävlingen. Stort lycka till! Du har tränat på jättebra och kommer att överraska dig själv, det är jag säker på. Och tacksamhet över att kunna - det är det bra att känna. För det är ju ingen självklarhet.

Emilia sa...

Lycka till imorgon! :)

Fit-Eva sa...

Lycka till Andréa!
42:25 tippar jag på :-)

LinaTriathlet sa...

Lycka till imorgon!! :)

Anonym sa...

Önskar det all lycka till! Tvivlar inte på att du kommer vara grym!

Anonym sa...

DEJ (och inte det) :)

Jonna sa...

Lycka till Andréa! Jag tror det kommer gå superbra för dig. Kriga på!!!!!!

Marre sa...

Lycka till! Var härligt att få starta löpsäsongen i solsken!

Lisa sa...

Lycka till på loppet!

LöparKrille sa...

Lycka till!!!

LöparKrille sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Heja, du är grym så det kommer säkert gå jättebra! Är lite avis, vill också men sparar mig till Kungsholmen runt. Den som väntar på något gott..
Stort lycka till!