söndag 4 mars 2012

Det är vår i luften

Idag är det verkligen fint ute. Ganska kallt visserligen, men ändå vårigt med en lysande sol på himlen. Perfekt långpassväder med andra ord.

Sixten testar på det här med att åka framåtvänd dagen till ära.

Jag hade tänkt ge mig iväg redan vid halv nio nio även denna söndag, men vi fick visst sovmorgon idag och väcktes inte förän strax efter vasaloppsstarten. Vilket betydde att jag tidigaste skulle ta mig ut vid halv elva. Stora frukosten behövde ju smältas lite. För att jag ska hinna utnyttja Sixtens sovstund mitt på dagen till att öva Body Balance (och inte springa) fick Martin springa sitt långpass först idag. Tyvärr betyder det att jag bara kommer få springa i dagsljus mindre än halva passet, men bätte lite än inget. Och en liten tur har vi varit ute jag också Sixten. En sväng för att handla, via en liten omväg för att få lite mer sol på oss. Vårkänslorna kom fram och jag ville egentligen inte gå in. Hade det inte varit för att vi var tvungna att äta lunch och jag har annat jag måste göra hade jag gärna varit ute ett par timmar. Men det får bli senare. Jag siktar på 25km så får vi se vad det blir. Jag tänker improvisera lite men skulle vilja ta en sväng i Hagaparken där jag knappt varit. Det borde kunna bli lagomt om jag väljer rätt vägar dit och hem. Vi får se.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Hoppas det gick bra? :-)

Löpning & Livet sa...

Det gick finfint!:)