tisdag 27 mars 2012

Variation är min tro

Tack föra alla hejarop och fina ord ni strött över mig, sådant gör mig glad!

Ny vecka har det hunnit bli och till skillnad mot den förra som var en lätt vecka (som avslutades tufft) är det här en tuff en. Sedan kommer en medelhård nästa vecka. men tufft nu. Mest distansmässigt då jag kanske till och med slår distansrekord om saker och ting blir som planerat. men sådant vet man aldrig. Kvalitétsmässigt inte riktigt lika tufft, men eftt fartlekspass och ett intervallpass ska jag iallafall försöka få till och det förstnämnda sker på väg till jobbet imorgon. Då tar jag en ytterligare några kilometer längre omväg än jag brukar så att jag får ihop ungefär 3km uppvärmning, 6km fartlek och 2-3km nedvarvning. Alldeles lagom.

Idag blev det ett medelhårt distanspass på drygt 8km hem från jobbet. Lite segt faktiskt. Igår kändes benen jättepigga, men idag verkade de ha tagit semester. Men, men.

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Skumt det där att kropp, ben och hjärna inte alltid förstår varandra... ;-)

mikael sa...

Tanken var att jag skulle ta backintervallerna när jag kom fram till Kvarnbyn där vi bor. Nu blev lite jogg till affären, kvalitetstid med Kakan och sen backintervaller :)

Vi har inte köpt någon joggingvagn än. Tyckte bara att det skulle ta för lång tid att gå till affären innan Kakan skulle nattas. Därför var jag tvungen att springa med liggvagnen :)

Vi funderar på en Trille Joggingvagn men även på en sån här
http://www.addnature.com/product.aspx?pf_id=CROOZERKIDI

Oretuscherat sa...

Gör gärna ett besök i min kanske lite ovanliga blogg men ack så nyttig. (inget för sånna som inte gillar omklädningsrum)

Fler besökare är inget jag presonligen vinner på. Budskapet är vikigast. Tillsammans kan vi få fler att må bättre och stoppa det som sker att alla ska se ut på ett visst sätt för att accepteras.

Så hoppas denna lilla reklamkommentar är okej, annars får du skälla ut mig så gör jag aldrig om det! =)

Jonna sa...

Benen tyckte väl att de kunde få vila några dagar efter sitt pers, men tji fick de ;)