fredag 2 mars 2012

Jag och Henric De la Cour

Med Henric De la Cour, en av mina husgudar, i öronen och mina lättaste skor på föttena gav jag mig av hemifrån med siktet på åtta intervaller à femhundra meter. Plus upp- och nedjogg såklart.


Uppjoggen kändes bra och jag gav mig iväg med hopp om något bra. Men pang. Motvind. En ryggsäck som inte var så tung men som kändes som ett betongblock. De tre första var riktigt sega. Vid fjärde svängde jag och fick vinden i sidan istället. Mycket bättre. Nu fick jag till och med lite fart under fötterna. Och ryggsäcken blev helt plötsligt lättare. De sista gick nästan bra. Najs. Hem tar jag närmsta vägen och springer så sakta jag bara kan.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Tjocka Torven sa...

Åh, vilken bra blogg! Jag är precis början på min viktresa och mitt mål(förutom min viktnedgång) är att kunna springa Göteborgsvavet nästa år:-) Titta gärna in på bloggen! Ha en fin dag!

Lisa sa...

Henric De la Cour - nu kastades jag tillbaka massa år i tiden och till Hultsfredsfestivalen. Har helt glömt bort honom! Yvonne har ju massa bra springlåtar. Tack för inspirationen! För övrigt imponeras jag av din träning trots att du nu jobbar och verkar ha massa annat på gång. Grymt jobbat!

Löpning & Livet sa...

TT: välkommen!

Lisa: Ja, både yvonne, strip music och solosatsningen är hur bra som helst!