torsdag 15 mars 2012

KvällsyogaEn stund för mig själv fick jag på kvällskvisten. En del av den spenderade jag på yogamattan. Tyvärr var tankarna inte riktigt så mycket där och då som jag önskade så riktig yoga kan det kanske inte räknas som. Lite för mycket ljud från en tv och tankar i mitt huvud som pockade på uppmärksamhet. Sådana där pass när jag känner att jag ändå inte kan få in något flow eller någon riktig känsla brukar jag passa på att öva på lite mer "akrobatiska" grejer som huvdstående och sånt. Dock har jag inte vågat mig på att stå helt fritt än, utan det får duga mot vägg. Något som jag tycker är lättare är "kråkan"/birds pose/bakasana. På bilden (här ovan alltså) ser det ut som att jag fuskar och har tårna i golvet, men det har jag inte. Dock är det ju inte en alldeles fulländad position heller. Men övning ger färdighet.Jag kan också konstatera att man inte ser klok ut när man är upp och ner.

4 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Åh härliga yoga! :) grymt med huvudstående! Är nybörjare på yoga så kämpar med "kråkan", rolig övning! :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Skönt med en yogastund.

Jag gissar att det inte var du som tog de där bilderna? I sådant fall är du väldigt akrobatisk!

Jag har svarat på din fråga inne hos mig. =)

Jonna sa...

Du ser både klok och söt ut! Kul med yoga, åh vad jag verkligen verkligen skulle behöva det.

Annika sa...

Åh vad skoj att läsa om yoga hos dig igen! Jag som just gjorde premiär i huvustående igår :)