lördag 17 mars 2012

I min lilla hörna

Där höll jag till en halvtimme innan det var dags att gå ner och förbereda inför min cykelklass. Trettio minuter coreträning med såväl boll som kettlebell och trx som hjälpmedel. Eller redskap kanske det heter.


Cykelklassen, där vi jobbade med sju minuter långa tröskelpartier - fyra stycken med tre minuter återhämtning mellan varje, gick finfint. Avtiviosystemet fungerar inte för tillfället så jag får guida mina deltagare att köra på känsla istället. Otroligt nyttigt då det är lätt att bara stirra på siffror på en skärm och inte känna efter så mycket.

Resten av dagen går i pysslandets och umgängets tecken. Först ut är fika tillsammans med några vänner.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Mysigt verkar det i din lilla hörna. Ha en bra lördagskväll!

Jonna sa...

Bra kört både med cykling och styrka! Gud vad jag ligger efter med cykling jmf med vad jag borde... mysigt med lördagsfika!!!

Västgötskan sa...

Har man kört med Activio ett tag, är det faktiskt ganska lätt att koppla ihop en ungefärlig puls med en känsla. I alla fall har jag märkt det. :-)

Så visst är det nyttigt att BARA gå på känsla, för man borde ha lite koll på vart man ligger på ansträngningsmässigt ändå.