tisdag 13 mars 2012

Tisdag morgon

Det är tisdag morgon och frukosten ligger i magen. Kaffekoppen står framför mig och snart ska springkläderna dras på också. Igår hade jag en riktig otursdag där det mesta gick fel och jag kände mig allmänt fel. Måndagen avslutades dock på topp med Body Balance. Andra gången med ny koreografi och nästa veckan kan jag förhoppningsvis känna mig bekväm med den och höja mig några snäpp. Just nu ligger så mycket fokus på att minnas koreografin och övriga delar av instruerandet får stå lite bakom. Men nu så.

Att vakna av att Sixten står upp i sin säng och drar i sin speldoseräv är så mycket bättre än att vakna av mobilalarmets skällande hundar. Även om det sker fyra minuter innan bestämd tid. Det ger ett helt annat lugn och en mindre stressad morgon. En smoothie ska mixas, ryggsäcken ska packas och så ska de där kläderna dras på. Sedan bär det iväg mot jobbet. I form av tvåtusingar. Två uppjoggningskilometrar, tre gånger två i intervallform och två nedvarvningskilometer. Inte på max, men väl snabbdistansfart på intervallerna. Jag tror det blir en fin fortsättning på morgonen.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Grymt att köra intervaller och kvalitet på vägen till jobbet, med rygga på!!!

montani sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
mikael sa...

Kvalitet på vägen till jobbet. Då är man en inbiten löpare. Jag är alldeles för trött för kvalitetspass på morgonen för att det ska kännas meningsfullt.

Underbart att vakna av en glad bebis på morgonen. Om det är kl. 6 eller 7 spelar inte så stor roll för mig.
(det är vad jag tycker när jag väl har kommit upp ur sängen)

Löpning & Livet sa...

tack för fina ord. Det ÄR jobbigt men man får sänka kraven :)