torsdag 22 mars 2012

En liten överraskning

Det blev faktiskt inga tusingar som planerat igår. Efter några nätter med mindre sömn var jag helt enkelt för trött. istället gick jag och la mig 21:30 och fick sova nästan hela natten. Drog på mig mina nya tights (Som jag ju är typ sist i världen med att ha, men sådan lyx hade jag inte råd med när jag var föräldraledig.), packade ryggsäcken så lätt som möjligt och gav mig iväg. ingen mössa/buff och inga vantar. Och endast en t-shirt under jackan. Vår!Tusingar idag då istället. Eftersom det är återhämtningsvecka bara 4 stycken och inte riktigt på allra max. Jag försökte köra tufft men så att jag ändå hade en liten växel kvar att ge. Svårt dock, men jag tyckte jag lyckades. Jag har inte tid för några djupare analyser just nu, men kan glatt konstatera att jag kanske inte är i så dålig form som jag trodde. Samtliga 4 intervaller sprangs på mellan 4:02 och 4:11 min/km. Inte alls illa för att vara på morogonen, inte riktigt på allra max och dessutom med ryggsäck på ryggen. Jag som hade siktat in mig på att iallafall klara av dem på runt 4:20-fart. Coolt. Kanske var det de nya tightsen som gav mig en boost? Hade en kund häromveckan som kom in och undrade om det inte var lite fusk att springa i de där tightsen? Hon hade nämligen sprungit sin vanliga runda flera minuter snabbare än vanligt när hon satt på sig de där kompressionstightsen. Mycket möjligt till största delen en psyokologisk boost, men alla sätt är ju bra utom de dåliga. Och hur som helst fick jag mig en liten trevlig överraskning så här på torsdagsmorgonen.

16 kommentarer:

Annika sa...

Alltså de där tightsen är ju skitsnygga men jag har (ännu) inte införskaffat några. Tycker inte om att handla utan att prova nämligen...

Du är ju grymt snabb! Och imponerande att du morgontränar, det ligger inte i min natur :)

Daniel sa...

Placeboeffekten ska inte underskattas och är det snyggt dessutom är det ju kanon!
Bra jobbat på tusingarna och visst är du i form!!!

Fit-Eva sa...

Bra jobbat på tusingarna!
Och ja, de där tightsen ÄR snabba ;-)

anneliten sa...

Du är inte sist. Jag har inga.

Anonym sa...

Fina tights! ;)
Kan det vara tightsen som gjorde dig så snabb igår? ;)
Kram

Coyntha

coyntha.wordpress.com

Lisa sa...

Oerhört imponerande att springa tusingar på så bra tider på morgonen och med ryggsäck på! Jag har inte några sådana tights men nu blir jag helt klart sugen...

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Jag har inte heller såna tights, men har tänkt att införskaffas!
Snabb som tusan är du!

Uppochhoppa sa...

Jag tycker du verkar vara i grym löpform!

Löpning & Livet sa...

Ok, det kanske finns ganska många som inte har de där tightsen, men det känns som de finns på väldigt många :)

Tack för fina ord! Känns roligt att jag inte är helt ur form ändå och kanske bättre blir det förhoppningsvis.

Jonna sa...

Härligt Andrea! Du är i form, och du är snabb som en vind! Ska bli så spännande att följa dina tävlingar sen.

De där tightsen är suprsnygga! Jag har inte heller några. Är de så bra som de ser ut?

Löpning & Livet sa...

De är sköna men lite väl låga i midjan och inte riktigt så tajta som jag hade trott att de skulle vara. Skulle kanske ha valt strl "small tall" trots att jag enligt storleksmallen skulle ha "small". Sköna, men frågan är om de är värda 1300kr... Jag fick möjlighet att köpa dem lite billigare via jobbet.

Lotta sa...

Äsch, jag har inte heller sådana tights. Nöjer mig med kompressionsstrumpor - och kommer långt på "bara" det. :-)

Grymt bra tider på tusingarna. Imponerad.

Anna (Orka mera) sa...

Har inte heller några sånna. Kanske därför det går så långsamt.. ;)

Grymt bra jobbat på tusingarna, du är i häftig form!

mikael sa...

Har även köpt träningskläder i Ullared. Det går tydligen att springa i såna kläder också har jag hört :)

Västgötskan sa...

Psykologi eller inte (det spelar ju egentligen ingen roll). Jag vill ha!!! (Så nej, du är inte sist med att skaffa dem). :-(

Johanna sa...

Du imponerar ständigt! Och nu har jag hört mycket gott om de där tajtsen... sugen på att prova! :)