söndag 4 mars 2012

Återställare
Efter 25,6km varav kilometer 11, 12, 13, och 14 i tänkt marafart, sitter våfflor med vispgrädde, keso, hjortronsylt och blandade bär fint. Jag är mycket nöjd med hela passet som även totalt sett gick snabbare än väntat. Känslan var lätt hela vägen och jag hade gott om energi. Det enda minuset var att jag återigen klätt mig lite för tunt. Måste lära mig att jag är mer frusen under långpass trots att jag springer snabbare än under mina lätta distanspass.


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

aek sa...

Spännande med transportspringning! Jag ska springa göteborgsvarvet och undrar om 4km till jobbet och 4 hem liksom är "lönt" och ett par dagar per vecka kan ersätta ett sammanhållet pass? Tack för inspirerande blogg!

Jenny sa...

Våfflor är ju grymt gott!

Daniel sa...

Det bådar gott att känslan var lätt trots att du var frusen. Vad händer när värmen kommer? :)

Bra jobbat!

Ingmarie sa...

Det är inte att du har för mycket på dig, svettas en massa som sen kyler?
Oavsett var det grymt bra jobbat. :-)

Anna (Orka mera) sa...

Härligt pass med grym avslutning! Mums :)

Löpning & Livet sa...

ingmarie: ibland har det varit så, men nu var det faktiskt för kallt. Jag lurades av solen som sken :)

Jonna sa...

Vad härligt att du är i så bra form! Och våffla... mmmmmmmmm!

Sara sa...

Jag gör alltid precis tvärtom - klär på mig massor och dör av värmeslag. Jag måste alltid tänka på min förre tränares kommentar: Om man nte fryser de första tio minuterna har man klätt sig för varmt.
Fast man vill ju inte frysa hela tiden.
I vilket fall som helst - Bra jobbat!