måndag 19 mars 2012

Återhämtningsvecka på ingång

Återhämtningsvecka med ett tufft avslut.

När jag, i en facebookgrupp jag är med i, radade upp det jag skulle hinna med denna återhämtningsvecka insåg jag att det lät som hur mycket som helst. Några lugna transportlöpningar, ett intervallpass, lite styrka och lite yoga/balance. Plus årets första tävling på söndag! Jo, det låter mycket, men allt är ju som bekant relativt och jämfört med veckan jag har bakom mig, med ett långt långpass, tre kvalitetspass, några lätta distanspass plus yoga, balance, cykel och två styrkepass (Låter helt galet nu när jag räknar upp det!) är det fullt hanterbart. Kanske hinner jag till och med klämma in en extra vilodag som kompensation för att jag inte fick till någon sådan förra veckan. Lördag är redan paxad och kanske kan det bli en extra på torsdag också.

Idag min Body Balance klass och dessförinnan tre coreövningar medan jag väntade på att det skulle bli dags. Springbenen vilar och väntar på en lugn och skön lufsjogg till jobbet imorgon. Hem får jag ta tunnelbanan för efter jobb och möte ska vi på en liten afterwork med jobbet. Ett glas vin tänker jag såklart ta mig där och på det springer man förmodligen inte så bra.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du har en ganska fin träningsdos även lugna veckor, det blir väl lätt så, när en hel del träning också är jobb. Bra långpass där i ett inlägg längre ner, eller imponerande är snarare ordet!

Uppochhoppa sa...

Mäh, det var ju jag - uppochhoppa som sa det där! jag är inte anonym!

Löpning & Livet sa...

Jo så är det ju. Och sålänge det känns bra och jag blir bättre/starkare/snabbare/uthålligare/etc så funkar det ju. Brukar alltid tänka att det finns de som tränar minst dubbelt så mycket mer :)

Anna sa...

Lycka till på söndag! Jag var själv sugen på attt komma till Stockholm och sprigna premiärmilen, med det funkade inte logistiskt med familjen.

Jonna sa...

Mycket träning, både kvalitet och kvantitet! Imponerande som alltid! Skönt med återhämtning nu, även om det var en hel del träning då med ;)

Livskraft sa...

Jag tycker det ser ut som en bra vecka ju!

anneliten sa...

Imponerande vad du får till! Med jobb och liten kille. God planerare måste du vara.