torsdag 8 mars 2012

SmoothieexperimentSmoothies ska ju bli min nya livlina och då gäller det ju att hitta lite olika matigare varianter som kan mätta min ofta väldigt hungriga mage. Så jag tänkte att lite experimenterande kunde vara på sin plats. Köpte på mig några grejer och tog lite av varje från kyl och skafferi. Resultatet blev gott! Godare än vad man kanske kan tro om en blandning av frusen mango, banan, turkisk yoghurt, jordnötssmör, havregryn, ingefära och havremjölk.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Karin - FitnessochHälsa sa...

Borde bli bättre på att göra smoothies. Det ser ju så gott ut när andra gör! Din verkade ju vara super smarrig!

Ha en fin fredag!

Jonna sa...

Inte choklad i smoothien då? ;)

Anonym sa...

Blanda i en avokado också! Det blir så krämigt å mättande.

Livskraft sa...

Låter gott, jag brukar ha i kesella och avokado, det mättar

Ingmarie sa...

Låter verkligen mättande!

Sofia - ett bättre du sa...

Låter helmums!!! Jag älskar förövrigt att ha nötsmör i smoothien. God smak och lite mer mättande.