måndag 5 mars 2012

Ledig måndag

Eftersom jag jobbade i lördags är jag ledig idag. Egentligen börjar jag också 12 både tisdag och onsdag veckan efter jobblördag, men eftersom vi ska på utbildning så blir det inte så denna vecka.

På förmiddagen har vi varit på öppna förskolan och hängt med andra barn och föräldrar och nu på eftermiddagen har jag skickat ut de två hankönade så att jag kan plugga och öva in det sista på den nya koreografin inför kvällens Body Balance-klass. Så helt ledig är jag inte men det gör inte så mycket. Jag tycker allltid att det känns så lyxigt att vara ledig på vardagar och jag får mycket mer gjort då än en ledig helgdag. Varför vet jag inte men så är det.

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Det är nog (nästan) standard. Helgen är liksom slappa-tid för mig (och många andra). Man slappnar av på ett annat sätt.
Vardagarna är mer effektiva, omedvetet. :-)

Uppochhoppa sa...

Hej! Kommer och tränar med dig någon dag i hammarby sjöstad, för visst är det väl du som är deras Andrea??!!

Carina sa...

Kan bara hålla med! En ledig vardag är mycket värt, det är ju då man kan uträtta en massa saker :-)!

Löpning & Livet sa...

Västgötskan: ja det ligger nog en massa i det faktiskt :)

uppochhoppa: kul! Ja det är jag :) Du är välkommen på lördag kl 10 om du vill! Cykel är det då :)

carina: visst är det!

Jonna sa...

Effektiv dag! Visst får man mer gjort på lediga vardagar... dessutom "avlastar" det ju helgen, mer tid att ta det lugnt då... och kvällarna!