onsdag 7 mars 2012

Kliver framåt

Att det kan vara sådan skillnad på två dagar. I går kväll mådde jag riktigt dåligt, men efter en alvedon kunde jag iallafall jobba klart lite grejer som jag haft hängande över mig. Gick och la mig och somnade på några sekunder. Sov ända tills det var morgon och dags att gå upp. Smög upp för att inte väcka de andra två och konstaterade efter några minuter att jag inte alls kände mig dålig längre. Jovisst, snorig och dan men inget värre. Och en hel dag senare är känslan ungefär den samma. Så känns det lika bra imorgon kommer jag springa till jobbet som vanligt. Fast inte i intervallform som planerat då förståss utan med små lufssteg.

Efter två utbildningsdagar känner jag mig riktigt peppad att gå till jobbet imorgon. Inte för att jag brukar känna mig särskilt opepp annars, jag tycker om mitt jobb, men lite extra sådär. Utbildningar är bra. Dessutom inser jag varför jag inte vill ha ett stillasittande jobb. Jag blir så trött av det! Visst är det skönt att ha tid att sitta ner med jämna mellanrum, men den största delen av dagen spenderar jag ändå helst någorlunda rörlig.

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Skönt att du mår bättre! Och jag håller med. Vara stilla är sååååå jobbigt!

Jenny sa...

Skönt att du är bättre! Bra jobb med mycket rörelse....jag gillar inte heller att vara stilla. Skulle nog inte fixa att jobba på kontor hela dagarna! Ha en bra dag och tack för vagn-tipset!!