tisdag 15 juni 2010

Vad har hänt?

Jag har blivit så effektiv helt plötsligt! Hur kommer det sig? Jag som brukar vara så oeffektiv och seg. Igår kväll hann jag både springa lagom kort och lugnt runt härlanda tjärn (plus dit och hem såklart, totalt 8km), slappa vid datorn och äta (dricka) återhämtningsmål, duscha, fixa kvällsmat, äta kvällsmat och slappa vid datorn, bli rastlös, inse att det är bra att passa på att laga lite matlådor, laga 4st matlådor, slappa ännu mer vid datorn, ringa Martin redan vid 22, läsa lite och (hör och häpna) sova redan 22:30! Häftigt.

Nu på morgonen har jag fortsatt på samma spår; znoozat 5min, äta frukost, slappa vid datorn, fixa mellanmål och packa väskan, cykla till ett gym, köra lite styrka i form av coreövningar och balans/stabilitet, duscha i lugn och ro, fixa mig iordning i lugn och ro, prata i telefon, skicka lite sms, cykla till jobbet, fixa mellanmål, äta mellanmål, skriva in träningen på funbet och blogga. Allt detta innan klockan är 9:45 och det är dags att börja jobba. Häftigt.

Jag tror jag fortsätter på samma spår resten av livet. Det verkar himla praktiskt.

8 kommentarer:

mikael sa...

Förmodar att du inte ser på fotbolls VM :)

Sugen att hänga med på 18 km i Skatås på lördag?
Det är en bloggträff

Susanna sa...

Sådana dagar är ju helt underbara!

Anonym sa...

Det låter sannerligen som att du är effektiv. Jag ska väl erkänna att jag är långt i från din produktivitet just nu.

Anonym sa...

Helt kanonbra med sånna dagar ibland, och att ha hunnit med alla de sakerna innan 9:45 är ju fasen grymt!

Ingmarie sa...

Ja det verkar oerhört bra! Och visst är det härligt när man är inne i såna där flytperioder!? När man liksom bara "gör" utan en endast sekund känna stress.N-j-u-t!

Löpning & Livet sa...

mikael: nope :)

på lördag jobbar jag :(

sus: verkligen!!

river: snart är det din tur :)

träningslyckan: ibland så :)

ingmarei: verkar som det redan vänt, men jag ska försöka hålla i :)

Mia sa...

Ja men gud. Hit me in the face bara. Just do it! :)

Okej, den här dagen har börjat ganska effektivt, men det börjar spåra ur nu. Till exempel så känns Malou von Sivers på TV skitintressant...

Haha..

Kram kram

MarathonMia sa...

effektivitet is the shit :)