fredag 18 juni 2010

Ner och upp

Idag är ingen bra dag, det kände jag redan när jag äntligen lyckades öppna ögonen i morse. Vet inte riktigt varför det är en dålig dag, det bra är det helt enkelt. Men jag jobbar för att det ska bli en bra dag. Jag har ju faktiskt alla möjligheter att göra något bra av detta, att vända tankar och känslor åt andra hållet. Fast innan jag börjardet arbetet måste jag bara beklaga mig över min brutala träningsvärk i framsida lår. Det är pinsamt hur jag som "bara" var instruktör, och alltså inte jobbade ens en tredjedel så mycket som deltagarna, kan känna såhär. Men grodhopp är farliga grejer verkar det som. Så, slutklagat (Även om det egentligen finns fler saker att beklaga sig över).Bild lånad från Steinbrenner & Nyberg

Nu till roligare saker; igår när jag och Madde lyxade med frukostbuffé på ett café (Fast först lyxade vi med yoga, men eftersom träningsvärken var begynnande även då kändes det inte så lyxigt som det brukar.) stod en söt liten skylt på vårt bord. Det var en bild på en fin tårta och en liten gullig text i form av "Tårta kan man äta varje dag, inte bara vid födelsedagar". Jag försökte fota, men min mobil krånglar och behöver nog åka in på lagning (för andra gången..) så ni får helt enkelt föreställa er. En skylt helt i min smak var det iallafall! (Men ja, det beror ju såklart på hur stor tårtbiten är och på hur man äter i övrigt.) Visserligen gillar jag inte ens tårta och man skulle kanske tröttna rätt snabbt om man åt det varje dag?

4 kommentarer:

Mia sa...

Nä, den här gottegrisen skulle inte tröttna. Man kan ju även variera tårtorna. Ena dagen prinsess och nästa Schwartzwald :) Bra så.

Nu skakar vi igång den här dagen. Som känns låååång.

Kram

Sofie RW sa...

Låter mysigt och lyxigt med frukostbuffen; frukost är ju det bästa som finns.

Men du... tänk vilken träningvärk deltagarna måste ha. De är antagligen sämre tränade än dig och dessutom gjorde de mer övningar (?). Du verkar inte nådig :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Klart man kan äta tårta varje dag. Så länge man rör på sig mycket så bör det inte vara några problem. Men om jag skulle välja något onyttigt att äta varje dag så skulle det inte bli tårta, det skulle bli choklad.

Ingmarie sa...

Tårta kan jag leva utan men GLASS-det skulle jag kunna äta (nästan) varje dag. ;-) Däremot tycker jag att man ska fira något litet varje dag. :-)