onsdag 23 juni 2010

Från storstan ut på landetDet är ju såklart det här jag ska springa. Ingen tävling utan bara en rolig grej. De två tidigare åren har jag läst andras berättelser härifrån och känt att det skulle vara så roligt att vara med. I år har jag faktiskt möjligheten. Om det sedan blir hela vägen eller bara en eller två eller tre delar får kroppen avgöra. Den är visst lite otillförlitlig just nu. Men jag hoppas på hela.

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Låter grymt! Själv springer jag Kävlinge 50k samma dag! Då kan vi tänka på varandra när det börjar kännas trögt i fötterna :)

Staffan sa...

När går det i år? Det passerar väldigt nära där jag bor (Nykvarn utanför Södertälje) och någon gång vore det roligt att hänga med!

Mia sa...

Oh vad roligt! Synd att man inte är i närheten. Helt plötsligt känns inte den där distansen helt oöverkomlig längre :)

MarathonMia sa...

Helt perfekt! :)

Miranda sa...

Vad kul, då ses vi :)