söndag 27 juni 2010

BortkoppladEn skön helg är snart över och det är dagsatt packa ihop sig och åka tillbaks till stan igen. Jag hade nog hellre stannat kvar här ett par veckor till. Om jag bara fått mina springskor och lite springkläder så hade jag kunnat vara här hela sommaren faktiskt. Springa runt på landet bland hästar och får och ta närmsta vägen ner till vattnet och bada när man är klar. Det hade jag behövt.

Istället får jag tänka på att jag haft en skön helg där jag helt kopplat bort verkligheten. Jag har umgåtts med roliga vänner, ätit massor av god mat, badat två gånger, tagit minikorta promenader för att kolla på både midsommarstångsdans och dansbanedans, lyssnat på massa bra musik, ätit lite mer, klappat en häst, sovit sked och ätit ännu lite mer.

Ikväll är jag tillbaks i verkligheten.

Men imorn får jag springa.

3 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

"Gilla" på sova sked-biten!!

Kram sötnos

ingy sa...

Snacka om att vi hade tur med vädret! :)

Jättekul att ses! Vi har nyligen kommit hem från kalas. Trötta. Jobbångest, men om 4 v är det semester ;)

Löpning & Livet sa...

madde: jag med! :)

ingy: ja verkligen!! Hoppas vi ses om två veckor!