söndag 13 juni 2010

TräningsfrittDet tränas inte så värst mycket just nu. Eller rättare sagt; det tränas minimalt. Jag sprang förvisso lite igår, men det passet var så tungt att jag började fundera över om det verkligen var på riktigt förra lördagen? Inget man vill komma ihåg, så jag glömmer, vilar lite mera och hoppas på bättre tur nästa gång. Det betyder desvärre att även älskade utearmyn idag fått strykas från schemat och det känns inte bra i lilla hjärtat.

Tur då att jag har massa annat att sysselsätta mig med. Jag har exempelvis köpte ett par skitsnygga träskor (se bild), ett rosa springlinne (Ja det där som jag vet både en och två (blogg)kändisar som har.) och ätit massa god utemat. Dessutom har jag varit på Liseberg och återigen insett hur pinsamt feg jag är. Det hemskaste jag kan tvinga upp mig själv i utan att få panik är Lisebergsbanan och Flumride (Men den sista avstod jag ändå, för jag höll på att frysa sönder. Bara ben kan man tydligen inte ha en svensk sommardag.), men då är jag ändå lite lätt skärrad och det är med skräckblandad förtjusning jag sätter mig i vagnen/stocken.

Spela på chokladhjul gillar jag däremot bättre, men tyvärr verkar de inte gilla mig lika mycket?
Jag tycker var och varannan människa går runt med en sådan där megastor chokladkaka så det går ju bevisligen att vinna. Men inte för mig vad det verkar. Fast när det väntas stekt halloumi med egengjord potatissallad (färskpotatis, rädisor, paprika, soltorkad tomat, fetaost, babyspenat och vinägrette) gör det inte så mycket. Det är ju minst lika gott. Kanske till och med godare.

12 kommentarer:

Lena sa...

Låter som att du tagit vara på den träningsfria tiden. Snart kommer kroppen troligtvis kännas bättre och träningen kan bli en härlig del av livet igen.

Karin Engen sa...

Det verkar hopplöst att vinna på chokladhjulen på Liseberg! Man vill nog inte veta hur mycket pengar man spelat bort där EGENTLIGEN...hade nog varit billigare att köpa alla chokladkakorna...men man vill ju VINNA :)
Hoppas kroppen känns piggare snart igen så att löpningen känns så gött som det skall göra :)

Daniel sa...

Stekt halloumi är min favorit, det är så förbannat gott ihop med lite tomater, basilika och en god olivolja.
Jag tror dom där personerna som går runt med stora chokladkakor som dom har "vunnit" är anställda som går runt för att man tror man ska kunna vinna. En konspirationsteori som jag har ;)

Anna sa...

Snygga dojjr, jag gillar dom supermycket. Härligt helg, det är gött att bara var ibland.

Jenny sa...

Låter som att du har det riktigt bra just nu! Man måste få göra annat ibland! Skitsnygga skor förresten!

Malin sa...

Jag vill oxå ha sådana träskor, så fina!
Min syster är grym på chokladhjulen på Liseberg. Vunnit massor med choklad flera ggr.

Annika sa...

Mys med Liseberg - man behöver ju inte åka karuseller för att ha kul där. Femkamp brukar jag köra :)

Och det lät skönt och bra med en slapp-helg, det har jag också haft och det har gjort så gott :)

Springer fort gör du nästa veckan igen iaf.

mina sa...

Skitsnygga var ordet... sådana ska jag nog också skaffa. Min löpning går också lite tungt, men imorn blir det i varje fall lite lufs

Ingmarie sa...

Du är klok som ligger lågt och snart är du pigg i benen igen! Jag ÄLSKAR åka karuseller och Lisberg är absolut ett favvoställe. I augusti ska jag härja runt där. :-)Skitsnygga dojjor. Önskar mina fötter hade gillat den typen men icke...

Anna (Orka mera) sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna (Orka mera) sa...

Shopping låter som ett utmärkt alternativ när man behöver vila. Angående chokladen tror jag på Daniels konspirationsteori, jag har heller aldrig lyckats...

Löpning & Livet sa...

lena: jo men det försker jag!

karin: jo förmodligen hade man tjänat på att köpa ja :)

daniel: gillar din teori! :)

anna: tack!

jenny: å tack där med! :)

malin: man kankse får gå i skola hos henne då? ;)

annika: har faktiskt aldrig kört femkamp, men har hört mycket kul om den :)

mina: min med.. igen.. :)

ingmarie: oj! hoppas du får kul då! :)

anna: skönt att vi är två :)