måndag 28 juni 2010

Något nytt, något rött och något skogigt

I förmiddags fick jag ett infall och kände att det var dags för något nytt. Så jag gick helt enkelt och klippte av mig halva håret. Visserligen har jag funderat på det ett tag, men jag hade inte bestämt riktigt hur jag ville ha det eller när jag skulle göra det. Men idag kändes som en bra dag helt enkelt. Tyvärr blev jag inte så jättenöjd, men teg och betalade 460 spänn. Nästa gång ska jag kolla vad det kostar innan jag går in (Fast jag fick sitta i en massagestol när håret tvättades och hårbotten masserades. Lyxigare än på mitt gamla stamställe Toni & Guy ju! (Där var det verkligen dyrt, men det var det också värt när jag hade en mer krävande frisyr).) och jag kanske även ska ha med en bild så frisören förstår vad jag menar när jag förklarar.

Jaja, halva manen är iallafall borta och jag kommer ha ett irritationsmoment mindre när det är dags att sova. Nästa gång klipper jag lite, lite kortare och med mera frisyr.



Resten av dagen spenderade jag först med att shoppa lite nödvändiga saker (Ok, t-shirten från Monki var kanske inte nödvändig, men den kostade endast 75kr och det ansåg jag mig vara värd.), äta utelunch, köpa en låda jordgubbar som jag tog med mig tillsammans med bubbelvatten och en bok ut på närmaste gräsmatta, för att slutligen avsluta kvällen med somrig middag följt av ett kortare långpass i skogen tillsammans med mina gamla springgruppsvänner. Man borde helt klart vara ledig oftare.

8 kommentarer:

Cicci sa...

Jepp, vill också vara ledig oftare!
Snygg frisyr, gilar luggen!

emliscious sa...

synd att du inte blev helnöjd men de ser iaf superfräscht ut!
men de e supersvårt att hitta en bra frisör =(
men superfrisör har flyttat till en annan stad... kriminellt!!

John sa...

Snygga frilla jue! Passar mycket bra :-)

Anna sa...

Jag har också handlat en fin och billig tröja på Monki idag:)

Mia sa...

Trist när man inte blir helt nöjd, men det ser väldigt bra ut :)

Och tack för inspirationen. Idag är det jag som ringer till frissan och blir några hundralappar fattigare på köpet :)

Träningsglädje sa...

jag gillar också nya frisyren!

Marre sa...

Wow, vad sommarfräscht det blev! Snyggt!

Löpning & Livet sa...

tack för era snälla kommentarer!