måndag 7 juni 2010

Sommaren, kärleken och löpningen

Först och främst; miljoner tack för alla fina ord ni strör över mig! Att lilla jag, lite spring och några bokstäver kan framkalla så mycket. Ofattbart.Dagen efter spenderades i solen. I parker, på höjder, vid vattnet, på gator. Vi lyxade med take away både till fika, lunch, mellanmål och middag. Jordgubbar, kaffe, glass. Vågor och doften av hav. Doften av sommar. Äppeljuice och thai. Sushi och mera kaffe. Choklad. Åh, det var så fint och jag ville bara pausa. Jag älskar mitt Göteborg men det är något med Stockholm som drar. Mer och mer för varje gång. Både jobbigt och fint. Hur som helst är det sommar. Det är post marathon men pre en massa annat.

Idag åkte jag tåg och kände mig helt tom. Blev tårögd över sommarsverige som susade förbi utanför. Blev nostagisk över låten som minner om festivalsomrar förr om åren. Konstaterade att livet är både svängigt, underbart och slitigt. Kände en enorm längtan i bröstet. Men framförallt en glädje över sommaren, kärleken och löpningen.

6 kommentarer:

Susanna sa...

Åh så fint skrivet. Nu får du mig att rysa! Stor kram fina du!

Träningsglädje sa...

detta inlägg andas lycka!!!!!

Lena sa...

Så vackert...Jag känner samma känsla varje gång jag lämnar mitt älskade, vackra Stockholm. Det är en underbar stad. Att du har kärleken där gör nog inte det hela lättare. Hoppas att du snart får resa dit igen.

Anna (Orka mera) sa...

Låter underbart! Så där härligt som livet känns när man sprungit ett marathon! Det är värt varenda meter, varenda träningsrunda, varenda allt. Grymt!

frida sa...

blir glad och varm av din text. lyckotårar är så vackra. synd att vi inte hanns pratas mer men kommer till gbg nästa helg och kanske kan springa en kort tur tillsammans, tror jag kommer bo i majorna. kram och återhämta dig väl efter din super prestation!

Anonym sa...

Åh, blir alldeles pirrig inombords då jag läser det du skriver! Dessutom en otroligt vacker bild!