fredag 4 juni 2010

Playlist

Tidigare i våras skapade jag en mapp med titeln K117 och där har jag successivt satt in fler och fler låtar. Visserligen blir det som vanligt samma gamla låtar men med några nya godbitar allt eftersom. Vill man lyssna så finns de flesta av låtarna här. (En bra grej det där med att synka spotify och itunes!) En och annan låt är det kanske lite skämmigt för mitt gamla indiepop- och synthhjärta att ha med, men skit samma, det bjuder jag på. Jag är ju faktiskt gammal nu :)Klicka på bilderna så ser du lite bättre.

Så, nu vill jag veta vilka andra låtar som bör vara med! Har du något förslag på en låt/några låtar som jag ska lägga till? Helst bör det ju vara liknande musik som den som redan finns där, men man vet aldrig, ibland kan jag gilla det mest oväntade. Så come on people!

5 kommentarer:

TheLoonyNail sa...

Hehe min låtlista är väldigt töntig, men jag tycker att det funkar för mig när jag springer och det är ju huvudsaken!!

Ann sa...

Så där ja, nu har jag läst din berättelse om förra årets mara för ungefär 150:onde gången och känner mig därmed hur jäkla laddad som helst inför morgondagens kraftprov! Tusen tack för den strålande inspirationen.
Önskar dig stort lycka till i morgon, kör hårt grymma du.
Smart att göra en särskild mapp för maralåtarna i god tid förresten, det ska jag oxå göra nästa år...
Kram!

anneliten sa...

Musik på långpass- ABSOLUT. Men jag förstår inte hur man kan stänga ute upplevelsen av maratonpublik och underhållning med proppar i öronen! Men jag är ju gammal som gatan jag...

Jessica sa...

Här får du lite låttips som jag har i ipoden när jag springer.
*Foo Fighters. Everlong.
*Hundred reasons. I´ll never know.
*Jimmy eat world. Pain.
*Rise against. Give it all, Ready to fall, Drones, Prayer of the refugee, Under the knife, Re-education (through labor), The good left undone.
*Yellowcard. Way away, Shrink the world, Five becomes four.
*Red. Breath into me.
Lycka till i morgon.

mganchanmi sa...

You should refer to and install the most downloaded songs recently: https://ringtonedownload.in/

I always update the hot music 2018. Music quality. You should introduce friends and people to install quickly. This is where the best Bollywood and Hindi songs here:

- Chin Chin Chu ringtone Download
- Jeena Chhad Ta ringtone Download
- Majbooriyan ringtone Download
- Kamariya ringtone Download
- Naino Ki Jo Baat ringtone Download

Hope my collection brings a new look to you, Thanks!