onsdag 23 juni 2010

Glass & teJag mår lite halvdåligt och kurerar mig den bästa blibrakuren som finns; god glass och en stor kopp te. Just denna gång bjuds det på Sias vaniljglass med bitar av vit choklad och nougat. Nästan lika gott som B&J Alaska baked. Teet är en blandning av svart och grönt, namnet är Arvika-te. Förövrigt vilar jag på. Bara fyra dagar kvar nu.

7 kommentarer:

Daniel sa...

Ahhh!! Den där glassen måste jag testa, älskar vit choklad! :)

Mia sa...

Jag behöver inte kurera mig, men kan tänka mig den där glassen ändå :)

Krya på dig!

Jenny sa...

Den glassen låter riktigt god!

Ellinors dröm sa...

Den glasen verkar ju ruggigt god. Och njut ordentligt av vilan!

Mia sa...

Oh vad kul att du också dansar och skriker till en av mina absoluta favoritlåtar :) Jag kan varmt rekommendera att se henne live. Hon är ju tant nu, men framför den ändå med bravur :)

Lena sa...

Se till att bli pigg och frisk nu så du kan få en härlig midsommar.

Ingmarie sa...

Krya på dig! Kan berätta att min mamma jobbar på SIA-glass. Gissa om hon är extra poppis? ;-)