onsdag 16 juni 2010

Jag tänker och tänker.

Idag har jag inte varit riktigt lika effektiv. Jag har många saker som snurrar i mitt huvud och de vill liksom aldrig lägga sig tillrätta och ge mig lugn.

Men jag har fått min rosa dator! Den är pytteliten. Ovant, men det blir bra på mina många resor till kärleken. Jag ska också teama en armyklass med mr army himself ikväll. Om det är några som vill in och gömma sig för kvällssolen vill säga. Jag planerar också för lite tävlingar och det är roligt. Det som är mindre roligt är dock att SJ kommer bli rika på mig. Men eftersom jobbet sponsrar vissa lopp så får det vara ok att betala lite tågbiljetter istället. Och jag är iallafall miljövänlig.

Jag blir förövrigt väldigt springsugen när jag ser det här:Men oavsett så är det mycket tankar som upptar min tid. Lite spring hade varit välbehövligt men inte idag. Istället ägnar jag resten av min lunchrast åt att njuta av solen.

13 kommentarer:

Josefine sa...

Förlåt, jag förstår verkligen om du inte vill svara på frågot om din privatliv, men eftersom du bloggar om det vågar jag fråga :-)

Kärleken betyder det Martin i Stockholm som var (?) ditt ex? Eller?

Träningsglädje sa...

vilken fantastisk film!!

Em Löfgren sa...

allvarligt talat- vi borde spåna! vi vet ju vad vi vill läsa- så vi borde vara perfekta att stå bakom en tidning! och erfarenhet av skriva har vi ju skaffat oss ;)

Anna (Orka mera) sa...

Gaah, vilken inspiration! Vill springa nu!!!

Löpning & Livet sa...

russin: :) jo men så är det faktiskt.. :)

sara: visst är det! (och han unga killen springer nsätan där jag bor :) )

em: ja vi är ju ett helt gäng så det borde bli en stor och bra tidning :)

anna: ja och självklart ser man den en dag när man inte "får" springa :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Klokt av dig att njuta av solen på lunchen! Den har verkligen varit härlig idag!

Mia sa...

Oh jag har en massa springsug just nu. Filmen gjorde det inte sämre direkt :)

Jag hoppas du får ordning på tankarna.

Kram och ha en fin dag.

LOPARJANNE sa...

Nu kommer längtan att få komma ut på en löprunda bli ännu värre... Tack för det du! ;)

Mia sa...

Ja men det måste ju ha varit jag :) Kul!

Jag är tydligen själv helt blind när jag springer... Och näe, jag är inte längre än 1.68 :)

Kram

Alexander Abrahamsson sa...

Sen jag blev skadad har den videon förföljt mig på alla springbloggar jag läser haha

Karin Engen sa...

Hej Andréa! Hoppas allt är bra :) Om det inte är så att du har träningsvila nu så har vi dragit ihop ett socialt långpass upp i Skatås på lördag klockan 10. På facebook är det 16 "anmälda deltagare" och sedan finns det några på jogg.se som sagt att de är sugna på att följa med. Sedan får man väl alltid räkna med lite bortfall också...Det kommer ju inte gå i någon racertakt så även om du fortfarande känner dig lite sliten sen maran (?) så vore det jättekul om du och/eller dina kompisar ville hänga på!

Grattis till mara-tiden förresten! Glömt att skriva det innan men jag tyckte det var jättebra :)

Lena sa...

Jag tycker att det låter som livet är bra ;)

Peter sa...

Men herregud vilken video! Den har verkligen förstört hela dagen... hur ska jag kunna sitta inne på kontoret efter den?? :)

Japp, ikväll ska det löpas!