tisdag 29 juni 2010

Lång dag

Jag är uppe tidigt för jag tänkte att jag skulle vara duktig och köra ett corepass innan jobbet. Inser nu ännu mer att det faktiskt är väldigt viktigt med en stark bål när man springer. Jag har nämligen oväntat mycket träningsvärk i magen sedan söndagens hetsspringande. Inte på de vanliga ställena heller, utan högst uppe vid revbenen. Konstigt. Jag har även lite träningsvärk på insidan av låren, men det är mindre oväntat. Men i vilket fall; jag cyklar strax iväg till lyxgymmet och umgås lite med en balansboll, en balansplatta och kanske en och annan skivstång för ryggens skull.

Ikväll ska jag få krama hästar!! Tror knappt att det är sant. Det var så många långa år sedan sist att jag nästan glömt hur man håller i borstarna. Det blir en lång dag, men det är det värt!

5 kommentarer:

emliscious sa...

hästmys är ju fantastiskt!! längtar konstant efter min tjej =)

Susanna sa...

Ja det ska bli så mysigt ikväll!

Anonym sa...

Det är så lätt att slarva med core-passen, men visst är de viktiga. Lite magträning och plankan blir det i alla fall nästan dagligen för min del.
Ha det så trevligt med hästarna!

Ingmarie sa...

Åh hästar! Dessa underbara djur! Luktar så gott så gott. När jag var nere i Halmstad förr-förra helgen hann jag ju rida. Gnodde in mig med hästlukt och ville knappt duscha sen. hade jag inte behövt träffa någon annan människa så hade jag nog struntat i det. ;-)Hoppas du fick en härlig dag och kväll!

Löpning & Livet sa...

emliscious: ja verkligen!

sus: det blev det :)

johan: bra där, men glöm inte bort ryggen bara!

ingmarie: lite så är det faktiskt! har inte duschat än.. :) Men får väl göra det så att folk vågar sig in på jobbet :)