lördag 19 juni 2010

Det är dåligt med spring

Det springs lite dåligt för tillfället. Först hade jag planerat ett tempo- eller snabbdistanspass i torsdags kväll men det fick jag skippa eftersom träningsvärken från armyn aldrig hade tillåtit det. Jag brukar inte vila pga träningsvärk (Om det inte är pga en aktivitet som kräver massa vila för att man ska återhämta sig (typ marathon).) men i torsdags dick det verkligen inte. Tänkte att jag tar en kort morgonjogg fredag morgon istället och eventuellt även det där tempopasset på kvällen. Men när jag vaknade hade jag om möjligt ÄNNU värre träningsvärk och under dagen tilltog den ytterligare. Jag kunde knappt gå normalt och både kände mig och såg ut som dagarna efter maran. Framsidorna är söndertrasade. Hade ett litet litet hopp om att kunna ta mig ut imorse men när jag prövande tog de få stegen bort till toan insåg jag att det inte kommer gå nu heller. Suck. Får se hur det hela utvecklar sig under dagen, men eftersom jag har både jobb och andra aktiviteter inplanerade har jag inget större hopp om att hinna klämma in något springpass. Och då är det bara en sista chans kvar och det är imorn. Då ska jag både springa och köra army. Delvis som instruktör faktiskt och grodhoppen kommer inte lysa med sin frånvara. Jag ska ha revansch! Får jag likadan träningsvärk igen blir jag arg. Fast jag har en hel låång vecka på mig att vila bort den. Vilovecka nästa. Både tråkigt och välbehövligt. Testa!

3 kommentarer:

Mia sa...

Det är inte så vidare värst mycket spring här heller...trots att jag gett mig in i en bloggkamp :)

Efter maran får jag träningsvärk av allt. Så fort jag gör något så stelnar musklerna i kramp :S

Ha en fin helg Andréa!

Matilda sa...

Ajajaj, träningsvärk är inte skönt men tanken på det är härligt, då vet man att man verkligen har tagit ut sig!

Hoppas det ger sig så du snart är back on track!

DrAnnika sa...

Även om dom är trasiga, så har du schyssta spiror bruden!
Bättre att vila och komma tillbaka om nio dagar, än att träna och komma tillbaka ordentligt om nio veckor eller så!
Du kommer snart igen, det är jag helt säker på!