torsdag 3 juni 2010

K117

Nummerlappen är hämtad och klar så imorn är det bara några smågrejer som ska fixas inför mitt andra marathon. Hur många marathon behöver man springa för att kalla sig marathonlöpare? Inte för att jag tvunget behöver sätta titlar på allt och alla, men det är ju lite intressant att veta ändå. Två eller tre tycker jag nog. Kanske tre, det låter lite coolare på nåt vis.

Men nu var det inte det jag skulle skriva om, utan jag ville bara tips om att mitt startnummer är K117 och att om man vill följa mig via sms så kan man läsa mer om hur man går till väga genom att klicka här.

Coolt om man kunde pressa sig in under topp 100 (och alltså få ett startnummer under 100 nästa år), men det kanske är att begära för mycket av lilla kroppen.

Nu ska jag äta några fler godisar och sen ska jag sova. Har sovit alldeles för dåligt/lite de två senaste nätterna. Skärpning. Utan den tredje delen i prestationstriangeln kommer man inte långt.

14 kommentarer:

Daniel sa...

Lycka till med sömnen och med loppet! Tror på topp 100, du verkar vara i grym form och har full koll på läget.
Jag tippar på 3:25 och en 83:e plats :)
Kör så det ryker nu!!!

Silverscreen sa...

Lycka till!!! :) Hoppas du kommer in på plats 100, jag håller tummarna :)

Therese sa...

Lycka till!! Klart du fixar topp 100! Kör hårt!

Jossan sa...

Lycka till jag tror att du bara kommer att flyga fram.

Johanna sa...

Lycka till! Det kommer gå hur bra som helst!!

Marre sa...

Jag tycker det är coolt med nummerlapp K117, du är ju makalös! Håller tummarna för att det blir topp 100, tror att det blir så också med tanke på de resultat du levererat under våren. Skatås-milen i veckan till exempel. Lycka till!

Anna (Orka mera) sa...

Jag kom 79:a på 3.29.20 förra året så nog ska du greja topp 100. Det grämer mig att inte få springa med 79:an på bröset, hade känts fint. Men jag kommer igen nästa år (med 7018 eller nått på nummerlappen!). LYCKA NU SÅ JÄTTEMEST TILL!!!!

anneliten sa...

Jag håller inte tummarna under själva loppet - det blir för jobbigt att springa så... Men jag önskar dig det allra största lycka till. Om inget oförutsett händer grejar du självklart en plats bland de hundra bästa!

Löpning & Livet sa...

TACK! återigen för era fina ord!!!

Jenny sa...

Du kommer krossa motståndet. Lätt inom de 100! Kör så det ryker!

Erika sa...

3:27:40! ;)

Stort lycka till!
Kram!

Malin sa...

Lycka till tjejen!! Hoppas jag ser dig i folkvimlet, då ska jag se till att hejja på dig! LYCKA TILL!

Anonym sa...

Än en gång.. ett stort LYCKA TILL! Jag är alldeles förväntansfull att följa er bloggare som springer, känns nästan som att jag ska springa själv.. =D

runwaytoadventures.com sa...

Lycka till!