måndag 14 juni 2010

Jag tror det har vänt!

Jo för när jag började dagen med en kort morgonjogg så kändes benen riktigt pigga! Till och med så pass pigga att jag ignorerade att pulsen snarare låg runt 75 än 70% och inte kunde förmå mig att minska på tempot. Ja det var ju såklart inget monstertempo jag höll, men 5:40-fart är rätt snabbt för att vara morgonjogg för mig. Då vill jag ju hade det lågintensivt och lufsigt.

Exakt 6km stoppade jag klockan på och gjorde några ynka pushups för att fira (Får ju inte tappa helt bara för att jag aldrig lyckats pussla in army nuförtiden.). Jag blev glad att benen iallafall börjar bli som förr. Resten av kroppen verkar dock befinna sig i någon slags obalans för allt känns konstigt. Men hey! Det gör inget för jag kan springa igen!

Måste dock påminna mig om att ta det lite lugnt nu och inte rusa iväg som vanligt. Inga långa rundor och inte tio timmar träning denna vecka bara för att ett pass kändes bra. Lite lagomt lugnt även denna vecka (om än några snäpp hårdare än förra) följt av totalvilan nästa vecka. Men sen ska jag springa, springa, springa!

8 kommentarer:

maja sa...

Härligt! Kul att du frontar dina mål & tider på mil, LL, Mara för alla år -inspirerande & taggad blir man! Ha en bra dag!

Marre sa...

Jag har ångest. Ska ut på min första löprunda sedan maran i dag. Hualigen! Hoppas det känns lika bra som för dig....

mikael sa...

Har tidigare sagt att Maraton absolut inte är något för mig.

Blev övertalad i helgen att ställa upp i Stockholm nästa år.
Vad är det jag håller på med?

Ingen anmälan ännu men undrar om jag kan dra mig ur?

Ska man satsa på en tid första året eller ska man bara försöka ta sig i mål?
3.45 kanske?

Vilhelmina sa...

Vad härligt att komma igång igen! :)

Lena sa...

Så härligt det låter, jag håller tummarna för att min premiärjogg i morgon kommer kännas bra.

Anonym sa...

Skönt att du också kommit igång efter din monsterprestation på maran. Kanske vi ses i spåren nån dag framöver?

Runningskirts-Lena sa...

Gott!
Men morgonjogg är ju alltid så seeegt...

Anonym sa...

HÄRLIGT! Och bra att du tänker smart nu så att du inte förivrar dej.