onsdag 30 juni 2010

Böcker

Jag älskar böcker och har en ganska stor bokhylla som nu svämmar över. Tyvärr har jag inte plats för ytterligare en hylla där jag bor just nu, så snart blir det till att börja packa ner i kartonger och sätta upp på vinden, hemska tanke. I nuläget har jag minst tio tolv olästa böcker som ligger och väntar på mig medan jag kämpar för att hålla mig vaken tillräckligt länge för att orka läsa åtminstone ett kapitel varje kväll. Semestern kommer vara mer än välkommen!

Just fram till semestern jobbar jag i butiken som ligger i ena änden av en bokhandel. Förstå vilken lycka för lilla mig. Förstå vad farligt för mitt visakort. Jag vet inte vad det är men jag har alltid älskat att läsa och också gillat att skriva. Jag tror det har något att göra med någon slags fascination för hur enskilda bokstäver blir till ord, meningar, stycken och hela historier. Det är ju också därför som jag bloggar. För att jag gillar det skrivna ordet.Något annat jag gillar!

Förövrigt sörjer jag lite att Hultsfredsfestivalen nu läggs ner. Det var länge sedan jag var där nu, men under en rätt stor tid i livet var det en av sommarens höjdpunkter. Och snart ska jag springa lite sommarregnet.

4 kommentarer:

Malin sa...

Gilla Kent. Köpte nya skivan häromdagen och tänkte köpa biljetter till spelningen i Eskilstuna.

Daniel sa...

Yeah!!! KENT!!! Har också skaffat nya skivan, ska se dom nu under sommarturnén!

Anonym sa...

Åh, böcker! Där delar vi också samma intresse - att läsa och att skriva! Vad har du för favoritböcker?

Anonym sa...

Har du läst Murakamis bok, Vad jag pratar om när jag pratar om löpning?