fredag 11 juni 2010

Snart är det helg

Det regnar ute och jag är tröttare än tröttast. Ögonen stänger sig snart av sig själva. Men snart är det helg och snart får jag träna nästan som vanligt (Iallafall i en dryg vecka.). Roligt!

Gänget som skulle tjejkvälla ikväll har krymt rejält. Nu är vi bara två. Fast det betyder att vi får mer vin va?

Min helg kommer annars bestå av lite spring, lite army och lite aktiviteter med mamma och minisyster som kommer på besök. Det blir bra det. Fast lite sol skulle underlätta lite. Iallafall när man ska gå på Liseberg.

Vad ska Du göra?

9 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Jag ska springa över en bro. Förhoppningsvis inte blåsa ner i havet bara, för blåsigt som attan ska det visst bli :)

Sofie RW sa...

Ännu är helgen ganska fri, förutom en fest och en fika. En lugn helg behövs känner jag, så det blir troligen inget mer heller.

Din helg låter riktigt mysig; hoppas den blir toppen!

Daniel sa...

Ska springa över samma bro som Anna. Måste ta det easy imorgon, jag laddar med sill, potatis och en liten snaps ikväll :)

Lollis sa...

Jag ska springa långpass i regnet idag sen ska jag också på lite tjejfest ikväll med mat och "lite" vin ;) och imorrn blir det faktiskt en vilodag, det behövs :)

Runningskirts-Lena sa...

Distans på förmiddagen, bröllop och efterföljande fest i Trädgårdsföreningen i eftermiddag/kväll/natt. Ser ut att bli en kanondag!
På morgondagen står någon form av intervallpass på schemat och sedan ska vi agera hejarklack åt maken som springer 3000 meter i Uddevalla (DM). Om det bara slutade blåsa så vore allt perfekt. Ha en underbar helg!

DrAnnika sa...

Nu i helgen blir det ett långpass och ett återhämtningspass i joggingdojjorna! :)
Låter som en mysig tjejkväll - ser fram emot min planerade långhelg med mina favvogörls som kommer till England - då blir det rosévin och grillat! :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Låter som en riktigt härlig helg! Hoppas på att vädret blir bra! Jag har mest en städ- rens och fixhelg denna helg. Inte så kul, men skönt att få fint här hemma!

Ingmarie sa...

Springa, cykla, baka, tvätta, träffa vänner, fest och fotografering.En härligt blandad kompott. :-)

Löpning & Livet sa...

Det är som vanligt lika kul att få läsa om vad nu har för er!!