onsdag 24 juni 2009

Back to reality

Nu är det slut på ledigheten. Förmiddagen ägnas åt lite fix med fredagens partypass som jag och en kollega ska hålla. 60min One Hit Wonders i partyoutfits, ni är välkomna!

Klockan 13 väntar en utbildning inom förflyttningsteknik och sånt (för vårdbiträdesjobbet) i några timmar och direkt därefter gymreceptionsjobb hela kvällen. På träningsfronten vilodag som alltid på onsdagar. Lite lätt benstyrka igår kväll, som faktikst inte ens känns av än så länge. Ingen träningsvärk så långt ögat kan nå. Ett tecken på att jag verkligen behöver öka på vikterna nästa pass. Lite ofokuserat var passet också. Mycket skratt, flams och psykning. Det brukar bli så när jag tränar tillsammans med min träningskompis Niklas. Men! Jag tränade ensidiga benövningar och har alltså påbörjat en av mina utmaningar.

Njut av en varm och solig sommaronsdag!

9 kommentarer:

Malin sa...

Jag skulle absolut dyka upp om jag hade bott i Göteborg! Det låter riktigt skoj.. :)

Anna (Orka mera) sa...

Wow - låter kul! Tyvärr för långt bort även för mig :(

MarathonMia sa...

Förflyttningsteknik - springa?

Idag tänker jag njuta ute heeela lunchen.

Cizzi sa...

Jag hade gärna vart med ikväll, men jag bor på fel ställe. Eller så är det du som gör det ;)

Erika sa...

Längesen jag kikade in här nu! Jag hade också gärnat gått på ditt pass... blir rätt lång resa för 60 mins pass :)

Snorkkis sa...

Hoppas det blir lyckat hit-pass, och att du haft en bra jobbdag och vilodag!

Malena sa...

One hit wonders i partyoutfit, grymt roligt!!!
Men som flera andra varit inne, jag bor för långt bort... Tyvärr för ni verkar ju hitta på riktigt roliga pass!

Susanna sa...

Ensidiga benövningar borde jag också göra, jag får vara med på era flamspass någon gång :D

Löpning & Livet sa...

ni får flyyta hit! :)

sus: ja, klart du får! :)