fredag 5 juni 2009

Armyutbildning dag 1

Ok. Jag kommer ha grym träningsvärk imorn och hur jag ska klara av ett army camp kl 09:00 har jag inte riktigt funderat ut än. Men på nåt vis ska det nog gå. Jag är ju liksom känd för min envishet :)

Dagen började med lite teori och allmän presentation av oss själva. Sedan var det dags för pass 1; fokus kondition. Eftersom jag har kört army i princip varje vecka i snart ett års tid vet jag ju hur det är. Spyjobbigt (men kul)! Eftersom jag inte har kört någon army alls de två senaste veckorna, plus sprungit marathon för mindre än en vecka sedan) var jag nästan nervös. Men det hade jag ju såklart inte behövt vara. Spyjobbigt var det ju såklart, men kroppen kändes oförskämt pigg och glad. Inte ens den onda foten gjorde mycket väsen av sig! Ibland blir jag så himla glad och tacksam för att jag har en så stark, funktionell och uthållig kropp som (nästan) alltid gör vad jag ber den om! I love you kroppen!

Efter lunch, obligatorisk matkoma och kaffe var det sedan dags för ett av mina favoritämnen anatomi (fysiologi och näringslära är ju snäppet roligare). Alltid bra med lite repetition!

Därefter pass 2; fokus styrka. Lagom trött och mör i kroppen, men det gick hyfsat ändå. Styrkepassen är inte lika spyjobbigt som konditionspassen, men de är liksom jobbiga på ett annat sätt. Mer brännande mjölksyra liksom..

Jättevovven! Korsning mellan Dobberman och Rotveiler


Resten av kvällen är jag hundvakt åt en JÄTTESTOR vovve. Najs! Funderar på att ta ett glas vin, men då somnar jag väl, så vi får se hur det blir :)

3 kommentarer:

Johanna sa...

Hej kunde du hjälpa mig med kosten, istället för att jag ska äta mina konstiga dieter :P

Anna sa...

Vilken bra och jobbig dag. Låter sjukt underbart att ha en kropp som svarar på det man ber den om. Men så verkar du ju träna grymt varierat och är säkert skitstark både i huvudet och kroppen.

Löpning & Livet sa...

johanna: absolut! jag mailar dig.

anna: jo, man borde vara tacksam för den lite oftare!