söndag 7 juni 2009

Andréa - med rätt att plåga

Jepp, så nu är det bara att anmäla sig som frivillig!

Tentan gick ju bra trots i princip total frånvaro av plugg. Jag hade 1 irriterande slarvfel, men det får väl anses godkänt :)

Presentationen gick också helt ok. Jag fick mycket positiv kritik, men också rätt väntad negativ eller vad man ska säga. Jag vet att jag måste våga använda lite mer av "clown-rollen" och jag försöker verkligen jobba aktivit på det. Som en av "lärarna" sa så blir jag ju bättre och bättre på det för varje gång jag blir utvärderad och jag känner ju att jag har utvecklats mycket på det knappa år jag varit instruktör. Att se sig själv på film är fortfarande obekvämt, men det blir lite lättare för varje gång. Och det är verkligen nyttigt!

Nu har jag en trött, trött kropp som kommer stanna i soffan resten av kvällen. Fast först blir det nog en sväng till affären för lite godisinköp. Idag igen. Jag som för en dryg vecka sedan (när jag kolhydratladdade) sa att jag nog inte skulle bli sugen på godis eller andra söta saker på en månad. Vilket skämt! Tårtor, kakor, bullar, läsk etc kan jag lätt leva utan, det gillar jag inte ens. Men smågodis kan jag aldrig få nog av!

11 kommentarer:

ingy sa...

ah, det blev inget yvonne för dig heller?
vi skulle åkt i fredags till e-tuna men det var dåligt väder, jag var tvungen att vara nykter och köra 2 h dit och 2 h hem = komma hem vid 3 på natten. som en kompis sa; mitt tonårsjag hade hatat mig. ;)
hoppas de gör en spelning i sthlm snart igen... kul att bli 16 igen. ;)

Löpning & Livet sa...

oh no!! de var ju igår!! missade ju det totalt.. jaja, hoppas det kommer fler chanser!

Susanna sa...

Så kul att höra om hur mycket du utvecklats! Roligt! Och stort grattis till godkännandet (även om det var gaaanska väntat...)

Anna sa...

Stort grattis, vad kul!

Anonym sa...

Hmmm, smågodis är förbluffande farligt och beroendeframkallande. Har du nånsin varit med om att köpa en stor påse (det var ju så billigt och det räcker flera veckor) och sedan märker man att man har ätit upp allt... Fast jag är ju en "sucker" på tårta, kakor, glass m.m. också...

Erika sa...

Så du är army instruktör på riktigt nu? Coolt!

Annika sa...

Grattis till utbildningen! :) Tufft schema och bra jobbat!

Känner igen det där med att det är jobbigt att se och höra sig själv... men säkert utvecklande i en instruktörsroll.

Malin sa...

Vad roligt! Gratulerar!

Idag svullar jag godis, tycker jag är värd det efter 15 mils cyklande :)

Malin sa...

Kul att det gick bra! När gör du debut som army-instruktör nu då?

carro sa...

Tjusigt jobbat med utbildningen och tentan;)
Är likadan. Med godis alltså. Kan lätt go all in på en påse smågodis, men prinsesstårtan, nope!

Löpning & Livet sa...

tack för era gulliga kommentarer! ser fram mot att få plåga (men glädja) lite människor snart! :)