söndag 14 juni 2009

Jobb, jobb, jobb och lite springning

För närvarande består mitt liv mest av att jobba och sova, plus att däremellan försöka klämma in lite springning. Som tur är tar den här stressperioden slut på torsdag, då har jag (än så länge) 5 dagar ledigt. Som jag längtar! I nuläget har jag inte en endaste plan för midsommar (På ett sätt skulle det vara skönt att få jobba (hos gamlingarna) för det är ju dels storhelgs-ob, och det skulle mitt konto verkligen behöva, och dels skulle det vara skönt att slippa fundera på vad hur och var jag ska tillbringa helgen.) men det ordnar nog upp sig tror jag.

Som sagt, mest jobb, men lite löpning får alltid plats i mitt schema, även om det kanske inte riktigt blir som jag vill. Morgonlöpning både igår och idag och nyss chockade jag mig själv genom att, på trötta och sega ben, springa 9km i 4:57-pace. Inte så jättesnabbt egentligen, men med tanke på förutsättningarna och att det absolut inte var något maxtempo är det snabbt. Jag hade planerat lugn och skön rensa-huvudet-kvällsjogg, men ganska snart reviderades planen till lite ett lite snabbare pass (typ medelhård distans). Men sen började det visst gå snabbare och snabbare så jag klassar passet som tempolöpning. Ibland är det bra med frustration i kroppen! (Frustrationen är inte så farlig egentligen. Den bottnar främst i att jag blir så trött på mig själv och mitt obefintliga tålamod. Allt ska liksom hända nu på en gång, helst igår.)

Btw; imorn gör jag debut som "löptränare". Nice! Men mer om det imorn. Nu dusch, mat och lite slappande innan läggdags. Upp och hoppa 05:30 imorn..

4 kommentarer:

Marre sa...

Gud vad du ligger i! Jag är mest trött på löpning efter maran, orkar inte riktigt få in det "rätta knycket" än. Men sakta men säkert och med inspiration från dig ska det väl gå. 5.30 på morgonen, shit vilken löpare du är!

Malin sa...

Det är riktigt starkt att prestera så bra på träning trots ett stressigt liv i övrigt! Att ha mycket att göra brukar leda till att träningen blir lidande. Men jag är nog lite som du jag också. Ju mer frustration och tankar jag har inom mig, desto fortare springer jag! :) Och jäklar vad bra det känns efteråt!

Malena sa...

Tack för dina snälla ord hos mig! Löpvärlden är en ny värld för mig. Ny men gud så rolig! Och din blogg är bokmärkt och oerhört inspirerande!

Midsommar ja, vi har inte heller något planerat. Jobb tycker jag låter kanon. feta pengar och det ska väl ändå bara regna...

Löptränare... Låter spännande, ser fram emot att läsa mer!

Löpning & Livet sa...

marre: oj, jag har värsta inspirationen just nu! :D (men jag skulle inte springa 05:30, bara upp och äta frukost för att börja jobba 06:45 :) )

malin: jo.. på lång sikt kan nog prestationerna försämras av stressen! tur att det bara är under vissa perioder det är såhär!

malena: välkommen hit! :)