onsdag 10 juni 2009

Lyx

Efter en megastressig dag passar det utmärkt att bli bjuden på middag. Bara sitta och vänta på att maten ska serveras. Läsa lite bloggar och facebooka under tiden. Så borde det vara varje dag! Och ännu bättre vore det om någon tvättade min tvätt, diskade min disk, bäddade min säng, städade mitt hem och packade min träningsväska. Träna, äta och sova kan jag dock göra själv :)

7 kommentarer:

Snorkkis sa...

Kul att bli lite sådär bortskämd ibland. Hihi, skulle vara lite kul om ngn packade träningsväskan och man med spänning skulle öppna den och se vad man ska ha på sig på träningen idag :)

Cicci sa...

Ha ha, aldrig blir man nöjd ;)

Unknown sa...

Borde nästan ingå i hyran!

Susanna sa...

Tack det var ju storsint av dig ;) Tur att cyklingen blev av ändå, annars hade jag haft dåligt samvete. Jag började dock inte jobba förrän 11 idag så jag fick lite mer sovmorgon nu när jag sprang istället. Coolt att det funkar att springa med så låg puls nu! Härligt är det också :)
Hör av mig i helgen och kollar av om du hinner ses något!

Jenna sa...

Vissa har det bra ;)

Löpning & Livet sa...

snork: ja, kan man inte få bli det varje dag?! :)

cicci: nej det vore ju tråkigt :)

mialena: absolut! det brode man kräva :)

sus: do it!

jenna: haha, ja jag ska inte klaga :)

Anonym sa...

Haha! Härlig inställning och kommentar där på slutet!!!