onsdag 17 juni 2009

Sommaren

Jag känner att den här sommaren kan bli underbar. Trots i princip noll semester och ledighet kommer saker falla på plats och bli hur bra som helst. Egentligen har jag inte så mycket konkret att gå på men det är liksom en känlsa i magen. En massa förväntningar och glädje som liksom bubblar nånstans där inne.
Löpning: Träningen går bra och jag känner mig stark (Men snart är det dags för den årliga veckan av totalvila.). Jag är så glad över att ha en kropp som gör vad jag ber den om och som presterar när den ska. Jag är supermotiverad till att verkligen jobba och lägga ner massa tid och energi för att utvecklas. Jag vill verkligen se hur bra jag kan bli.
Livet: Jag trivs bra med mitt nya liv och i mitt nya bo. Saker och ting börjar falla på plats och utvecklas åt ett håll som bara kan bli bra. Jag är glad över att jag känner så många fina människor och jag är glad över att jag och min föredetta kärlek kan fortsätta umgås som vänner. Det har ordnat sig med jobb åtminstone ett tag framöver. Visst är det lite jobbigt att ha tre (eller fyra om man räknar med masserandet, fem om man räknar med mitt eget företag.) jobb, och att inte ha en stabil inkomst, men det är ju inte för evigt. Till slut kommer jag få ett fast jobb och förr eller senare kommer jag att få jobba med precis det jag vill.

11 kommentarer:

Malena sa...

Vilket härligt inlägg! Vad skönt att känna att du "landat" och har en go känsla i magen.

Jag tror du kan bli skitbra!!!

Hamberg sa...

Vet du? Jag känner likadant!! Och det är fantastiskt. Nu gör vi sommaren :-)!

Cizzi sa...

Jag känner likadant. Jag är ledig hela sommaren och är fattig. Men lycklig! Till hösten faller nog mycket på plats och kanske blir vi 2 som får en stabil inkomst =)

Anna (Orka mera) sa...

Härlig inställning! Lycka till med allt!

Marre sa...

Bra!!!! Att ha rätt inställning och se saker och ting från den positiva sidan hjälper bara det. Och det verkar onekligen se bra ut nu jämfört med den osäkerhet som var för ett tag sedan. Skönt.

Erika sa...

Härligt att du har så mkt bra känslor! Jag tror starkt på att man skapar sin egen tillvaro och med rätt inställning så blir allting ofta bra... =) Ha en skön sommar! Kram

Malin sa...

Härligt med en sån positiv inställning! Det smittar av sig. :) Det kommer säkert att falla på plats precis som du skriver. Nu ska jag ut i regnet en sväng. Inte speciellt kul, men vem vet det kanske går enklare om jag gör det med ett leende på läpparna! ;)

Anonym sa...

Håller med några tidigare skribenter: Skönt att du är så positiv, det smittar liksom av sig...

Malin sa...

Hoppas du får en sån bra som du har på känn!

Annika sa...

Ja, det smittar av sig :) Härligt. Jag känner inte riktigt som dig just nu men det är alltid härligt att läsa om andras positiva tankar, inställning och känslor. Jag vill helst inte skriva ner något när det känns negativt för har man satt dem på pränt så sitter de där. Det är bättre att vänta ut, lite grann bara, så brukar det vända. Kanske med hjälp av ett sådant här inlägg eller två :) Jag känner mig positiv i grund och botten men man kan faktiskt inte vara glad jämt...

Lite förvånad att du inte tränar med en klubb, du som är så duktig. Har du aldrig tränat löpning i någon förening/klubb eller lag eller vad det kan heta? :)

TREVLIG MIDSOMMAR!

Löpning & Livet sa...

malena: det tror jag också! :)

hamberg: härligt!

cizzi: låter toppen!

anna: tack! :)

marre: ja visst gör det?! Så himla skönt!

erika: så är det nog absolut!

malin: inställningen är halva jobbet :)

johan: kul att smitta av sig av bra saker :)

malin: jag ska göra mitt bästa :)

annika: jag har funderat på att gå med i en klubb till och från i flera år. från början kände jag mig dock lite för dålig, sen har det varit ont om tid (lättare att planera helt utifrån sig själv) och så är jag lite mycket kontrollfreak. vill ju liksom bestämma allt (nästan) själv :)