tisdag 2 juni 2009

På gång igen

Igår startade jag igång kroppen lite försiktigt igen. 45min core (plus 15min bröst och övre ryggstyrka i gymmet) följt av Body Balance. Var lite orolig för att benen skulle hata mig i krigarna, men det gick oväntat bra. Lika underbart som alltid!

Ikväll ska jag springa en lätt och kort runda för att se hur det känns. Stelheten är nästan helt borta och det enda som oroar är en konstig diffus smärta i ena foten. Det känns lite som det fotont jag hade i vintras fast på utsidan istället för insidan och på andra foten. Men det ontet gick ju över av sig självt så förhoppningsvis är det ingen fara.

Om kroppen känns ok ska jag göra en rolig (men antagligen sjukt jobbig) grej i helgen. Visserligen är det bara att göra så gott jag kan och vara noga med att lyssna på kroppen, men jag vill gärna kunna vara med på allt. Vad det är? Det berättar jag när jag bestämt mig till hundra procent (typ 95 procent säker nu) för att vara med :)

7 kommentarer:

Em Löfgren sa...

skönt att kroppen kommer tillbaka så pass snabbt! tyder på bra form du =)

Cizzi sa...

Låter spännande =)

Cicci sa...

Låter spännande ... vad kan det vara!?

Anna (Orka mera) sa...

Nämen hjälp vad nyfiken jag blev nu!!!! Berätta berätta berätta :)

Malin sa...

Nu blir jag nyfiken! Vad är det nu för strapatser du hittat på? :)
Ultralopp!? :D

Susanna sa...

Åh nu blev jag jättesugen på krigarlåten i bodybalancen. Den är så kraftfull!

Löpning & Livet sa...

ultralopp har jag tänkt genomföra, men inte veckan efter marathon :)

nu vet ju redan vad det är. att jag ska få peppa folk att utmana sig själva och klara lite, lite mer än de tror att de gör!