tisdag 2 juni 2009

Trippelkul

Så. Nu har jag testat benen och det kändes bra även om den högra vaden och vänstra låret stelnade till ordentligt mot slutet. Det var där det gjorde som mest ont på maran, så det var visserligen väntat. Men med lite massage och extra stretch ska det nog ordna upp sig. Därför har jag nu bestämt mig. Jag ska bli armyinstruktör i helgen! Egentligen hade jag tänkt gå utbildningen till hösten, men när jag fick ett erbjudande om att gå redan nu gick det ju inte att tacka nej.

Två andra bra grejer är att jag dels ska börja jobba lite extra som massör (jo det är jag också) på jobb nummer 1 (det där jag jobbar mest (och fastnar alldeles för länge varje dag)) och dels har fått ytterligare ett jobb. Inget inom rätt bransch, men eftersom man får vara glad för de jobb man kan få just nu är jag jätteglad ändå. Och gamla människor är faktiskt ganska söta.

10 kommentarer:

Susanna sa...

Många wohoos idag! Så skönt när saker löser sig! Hoppas bara det gäller knuturna i dina ben också ;)

Cizzi sa...

Grattis i massor =) Vad roligt!

Anna (Orka mera) sa...

Gud vad roligt!!!! Hade jag också velat. Massor!

Erika sa...

Grattis till jobben! Allt är ju en erfarenhet även om det inte är inom rätt område... =) Och så småningom kommer du få ett super jobb där du får jobba med det du vill och ha utbildat dig till också...

Malin sa...

Nej vad kul! Grattis! Det kommer du passa grymt bra som. ;)

Cicci sa...

Vad roligt, GRATTIS!

Mia sa...

Grattis och jag ar makta imponerad av allt du hittar pa! :-)

Annika sa...

Vad roligt! Jag är den första att boka in mig när du ordnar army boot camp ;)

Erika sa...

Fiiint, då är det du som håller armypasset på nästa boot camp va? Grattis!

Löpning & Livet sa...

sus: ja, lite lättare om hjärtat blev jag ju onekligen!

cizzi: tack :)

anna: jo! du får komma upp och gå utbildningen nästa gång den går! elelr det finns nog plats nu också iofs :)

erika: jo, men får se det lite som en utmaning och en erfarenhet!

malin: haha, tack :)

cicci: tackar

mia: kul att imponera :)

annika: härligt! :)

erika: jo förhoppningsvis :D