fredag 12 juni 2009

Regn

Det regnar. Det regnar väldigt mycket och det har det gjort konstant ända sedan igår kväll. Jag hade planerat att gå upp supertidigt (halv sex) för att äta frukost och sedan springa ett kort långpass vid sju halv åtta. Men den planen reviderades och för första gången på flera månader väljer jag löpbandet istället. Fast då blir det ju inte långpass såklart, det hade jag aldrig klarat av psykiskt. Lutar åt någon form av tempo- eller snabbdistanspass, men vi får se. Långpasset får vänta till på söndag. Jag gillar egentligen att springa i regn, men det gäller ösregn och det gäller framförallt inte kombinationen ösregn och långpass.

Regnade gjorde det under gårdagens army camp också. Jag hade inte en torr fläck på kroppen när jag kom hem. Men det blir likosm lite extra roligt då. Det är kul att bli blöt, gräsig och smutsig! Det var styrkefokus igår och inte sådär superjobbigt som det kan vara ibland. Men jag är verkligen totalkass på alla former av crawlande! Igår gjorde vi en massa varianter men den jag var allra sämst på var maskgång. I maskgång står man i stående planka/push up ställning och ska sedan ta sig framåt genom att hoppa framåt. Fötterna ska bara hänga döda mot marken och får inte röras. Jag vet inte om ni förstår hur jag menar, men svårt är det iallafall.

Nä, dags att ta tag i mina långa dag. Ser fram emot när klockan är halv tio ikväll och jag får krascha i soffan. Ha en bra fredag!

9 kommentarer:

Em Löfgren sa...

känns som regn passar till army =)
men kanske inte till ett löppass... usch nej! =(

nu vill jag har sommar och solsken!!!!!

Anonym sa...

Visst är det trist att springa löpband långt?! Det längsta jag fixat är typ 11-12 km tror jag. Kan funka om det finns en TV att kolla på under tiden och det visas nåt bra på den...

Unknown sa...

Spöregn här med. Får bli situps för hela slanten...

Jag fixar bara löpband om det finns fotboll på TV av nån konstig anledning. Då kan jag leka att jag också spelar :)

Malin sa...

Jag väljer också löpbandet idag! Det är så fruktansvärt oinspirerande att titta ut på skitvädret, så till och med löpbandet lockar mer... :(

Snorkkis sa...

Vilken lång dag du verkar ha idag; men med regnvädret är det ju ganska ok att vara inne och jobba. Lät lite häftigt med army-träning i regnet; som en extra krydda liksom!

Anna (Orka mera) sa...

Haha, maskgång låter kul! Fast jag undrar om jag skulle lyckas förflytta mig en enda millimeter. Måste provas....

Generalen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Löpning & Livet sa...

em: absolut! :)

johan: jo usch! har för mig att jag klarat av 14 en gång, men aldrig mer än så!

mialena: haha :)

malin: ja nästan, men bara nästan :) eg gillar jag att springa i regn..

snork: jo, army passar att köra i regn, lite mera hardcore :)

anna: nä, särsikilt långt kommer man inte för varje "hopp" :)

Susanna sa...

Ja man blir lite barsnligt galen av att vara lerig och blöt. Det är ganska befriande!