tisdag 23 juni 2009

Sommarlöpning

Mela kommenterade i min träningdagbok på funbeat angående gårdagens intervaller. Hon tyckte att jag borde varit snabbare och visst, det tycker jag också. Vet inte om det är fotpoden som inte börjar registrera mina steg på en gång när jag trycker på "lap" och startar från stillastående eller om jag helt enkelt inte är snabbare. När jag sprungit på banan som ska vara 317m brukar klockan visa ca 300m per varv så den teorin kan stämma. Irriterande och frustrerande. Inte för att det är livsviktigt att veta exakt hur snabbt jag springer, men kontrollfreak som jag är vill jag ju veta!

Jaja. Kvällens träning med mitt Midnattslopplag gick bra. Vi var ganska få även idag men de som var där kämpade på bra i backen där vi körde backintervall. Lite löpskolning på det och dagen var gjord. Jag gillar att dela med mig av det jag kan och förhoppningsvis få åtminstone någon att börja älska löpning.





Tisdagen har börjat på bästa sätt med morgonjoggande i underbart sommarväder. En (nästan) ledig dag innan det är dags att komma tillbaks till verkligheten igen några dagar. Lite saker att fixa med, men förhoppningsvis hinner jag med en timme eller två i solen.

Ha en underbar tisdag!

3 kommentarer:

Malin sa...

Ja, det är absolut en bra erfarenhet. Ligger ganska nära mitt kommande yrke också, så dt kan ju inte bli bättre egentligen. Men som sagt ganska segt... :(

Skulle vilja ha lite tips på övningar till löpskolning. Vet du någon bra sida?

Cicci sa...

Ha en bra tisdag du med! =)

Löpning & Livet sa...

malin: på marathon.se finns nån film där szalkai visar löpskolövningar!