söndag 28 juni 2009

Distansrekord, skogslöpning och beslut

82,5km är mitt nya distansrekord för en vecka. Ingenting för de tuffingar som sprang 12h i Trollhättan i natt, inget att skryta med egentligen, men för mig är det rekord och rekord gillas.

Det kanske inte var mitt livs skönaste pass. Värmen var fortfarande näst intill olidlig att springa i när jag gav mig ut strax efter 19. När jag kom fram till Skatås och skogen blev det lite bättre, men jag hade inte mycket krafter i benen idag. Milenbackarna tog musten ur mig mycket mer än vanligt, men jag överlevde och tog mig prick 20km på 1h och 55min.

Det bästa med skogslöpningen var dock att jag tog ett beslut som är relaterat till föregående inlägg. Jag vet inte om det var ett klokt beslut, men jag hoppas att det kommer att fungera. Och gör det inte det får jag ompröva det senare. Livet är hårt ibland.

12 kommentarer:

Susanna sa...

Tråkiga konversationer kan leda till hårda beslut. Tror jag fattar, och tror det kan vara det enda rätta just nu. Mer om det på tisdag!

Grattis till det superstora helt galet bra rekordet!!

Löpning & Livet sa...

men jag tror det är tvärt emot vad du tror.. hoppas du förstår mig när jag fått förklara!

Marre sa...

Men att du orkar springa så långt i värmen! Jag gjorde en yttepytterunda på 3 km och kände mig helt slut efter den. Kan ev vara så att helgens coctail-orgie kan ha påverkat formen, eller? ;-)

Em Löfgren sa...

vilken fin vecka du gjort! massvis med kilometrar ju!! jag är imponerad!! =) du är min löpning- förebild ju!

Madde sa...

Starkt jobbat både med veckorekordet och kvällens runda, det är varmt ute nu!!!! Galet... Hoppas du får en riktigt skön vilovecka.

Träningsglädje sa...

härligt med rekord - 8 mil är hur mycket som helst på en vecka ju!! många kramar till dig!

Malin sa...

Gratulerar! Jag tror att mitt ligger ungeför kilometern under. ;) Nu har jag något att klå. Hehe. Nejdå, skämt å sido.

Det viktigaste är att besultet känns rätt. Då blir det nog bra ska du se..

Makena sa...

Jag har kommit på ett jättebra sätt att klara springa i värme. I förrgår tog jag på mig tunna träningskläder och så tog jag ett dopp med kläder och allt! (Dock inte skor och strumpor). Sen doppade jag även min keps i poolen satte den på huvet och stack iväg. Funkade hur bra som helst och jag slog nytt personligt distansrekord. 1 mil. Stort för mig lite för dig jag vet ;-) Har man inte pool kan man ju duscha med kläder istället! :)

Malena sa...

Grattis! Vilken prestation. Både veckosummeringen och de 20 km i värmen!

Jag vilar. Det är tråkigt.

Anna sa...

Härligt Andréa. Inte fy skam alls. Mitt mål är 6 mil per vecka så över 8 mil på en vecka är ju hur bra som helst.

Löpning & Livet sa...

marre: ja, men det var knappt jag orkade :)

em: ojoj, vilken heder :)

madde: tack!

sara: kram till dig också!

malin: haha, bara att jobba på :) Jo, jag hoppas det blir bra..

makena: aha.. kanske får testa det då :)

malena: nu vilar jag i en hel lång vecka. tråkigt var ordet! :)

anna: tackar :)

Anonym sa...

En sak som är bra med skogslöpning, och som var otroligt skönt i Trollhättan i helgen, är ju att det blir lite naturlig skugga här och där...